Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Ед Шийрън с два нови сингъла

06.01.2017

От известно време Ед Шийрън правеше намеци на почитателите си, че ще ги зарадва с нова музика през 2017. И ето, че два нови сингъла са вече факт! Звездата сподели линкове към новите си песни със своите 16,7 милиона последователи в Twitter.

“Защото ме нямаше известно време, ето два сингъла вместо един – Castle On The Hill & Shape Of You”. Реакциите на феновете му не закъсняха. „КРЕЩЯ. #CastleOnTheHill звучи като щастлива, капризна лятна мечта и ме кара да танцувам като тийнейджър“, написа един, а друг: „Абсолютно съм влюбен в новите песни на @edsheeran! Супер съм щастлив, че се върна!“.

25-годишният певец беше в студиото на Radio One Breakfast Show и сподели, че първоначално е смятал да предложи Shape of You на Риана. „Всъщност е наистина случайна. Пишех песни за други хора... и докато пишехме тази си помислих „Тази ще е чудесна за Риана“, след което започнах да припявам текстове като: „Putting Van the Man on the Jukebox“, и си казах: „Е, тя няма да изпее това, нали!“. След което взехме решение, че ще бъде за мен“.

Фото: GTRES


Анкета