Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Дъщерите на Силвестър Сталоун ще бъдат на червения килим на „Златен глобус“

05.01.2017

Можем да се обзаложим, че трите дъщери на Силвестър Сталоун – Скарлет (14), Систин (18) и София (20) – ще бъдат зашеметяващи на 74-те годишни награди „Златен глобус“. След номинациите през декември в Beverly Hilton те издадоха, че ще съчетаят облеклата си за официалната церемония по награждаване.

Мисля, че всички ще заложим на един свят, но на различен стил модели, които са подходящи за телата ни и кореспондират с индивидуалния стил на всяка“, разкри Систин. Например, нейният стил е шик, докато по-малката ѝ сестра Скарлет e по-скоро „мъжкарана“. София като най-голяма се доверява на класическия стил. „След като аз съм най-голяма, опитвам да бъда по-елегантна и предпочитам по-изчистени облекла“, признава София.

За да завършат перфектната си визия, момичетата са помислили и за идеалните обувки, които да предотвратят гаф на сцената. „Планирам да обуя обувки със стабилен ток, за да не падна“, споделя София. „Струва ми се, че от всички ни Скарлет ще се спъне... наричаме я бебе жираф.“ Най-малката сестра Скарлет се съгласява: „Аз съм най-непохватна от всички ни“.

Фото: GTRES


Анкета