Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Звезди позират за селфи без грим

29.12.2016

Селфи манията не само не е отминала, но и знаменитостите търсят нови начини да впечатлят милионите си последователи в социалните мрежи. Напоследък голяма част от тях захвърлиха гримовете и започнаха да показват на феновете си своята естествена красота. Шакира е последната звезда, която позира за селфи без грим.

Дъщерята на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп – Иванка Тръмп също публикува подобно селфи като пожела на последователите си: „Хубав ден на всички!“.

Певицата Сиара също не пропусна да сподели неочаквано селфи, на което се виждат и безброй рози от съпруга ѝ Ръсел Уилсън.

Деми Ловато неведнъж е споменавала колко много харесва трапчинките си и определено има защо!

Гуинет Полтроу използва червената светлина на светофара в един слънчев есенен ден в Калфорния, за да сподели срамежлива усмивка с феновете си.

Ще можете ли да познаете Адел без очната й линия?

„Как така не си на 25? Изглеждаш фантастично без грим“, пише cm_cobett като коментар към селфито на Гуен Стефани в Instagram.

След грандиозното модно шоу на Victoria’s Secret тази година Адриана Лима публикува свое селфи без грим.

Подобно на Гуинет, Салма Хайек използва момента, докато е в задръстване, за едно бързо селфи: „Слънцето в Лос Анжелис ме кара да се усмихвам, въпреки че съм попаднала в трафик. #obamaishere #losangeles #sunshine #happy“.

И на финал – Ева Лонгория на път за Дубай!

Фото: Instagram


Анкета