Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Звездните възходи и падения през 2016

19.12.2016

Макар и да остават броени дни до новата 2017, още отсега можем да ви кажем кое ще бъде светското събитие на годината. На 20 май сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън ще се омъжи за годеника си Джеймс Матюс. В брой 152 ще прочетете защо са избрали църквата St Mark's, коя е мечтаната сватбена рокля и кои известни гости ще станат свидетели на бракосъчетанието им.

Но преди да посрещнем 2017, няма как да не обърнем внимание на звездните сватби, годежи, раздели, новородени бебета и загуби през изминалата 2016. Ще ви припомним всички истории, които направиха отминаващата година необикновена.

Дни преди Коледа имахме удоволствието да се срещнем с телевизионната водеща Невена Василева и сина ѝ Виктор. Каква майка е, кога намира време за детето си и има ли човек до себе си? Отговорите на тези въпроси научихме в интервюто ни с Невена.

В очакване на най-светлия празник прекарахме няколко часа и в компанията на Ненчо Балабанов. Чаровният водещ може вече да не вярва в Дядо Коледа, но не спира да вярва в доброто и чудесата. И все пак коледната магия може да бъде усетена истински само през очите на дете, затова ще го върнем назад, за да ни сподели детските си спомени.

В този брой ви подготвихме и класация на най-стилните личности в България. Изборът ни е базиран не само на високия им стил и класа, но и на високите им професионални постижения, които ги превръщат в достойни образи за подражание.

Всяка година модното шоу на Victoria's Secret е сред най-очакваните събития и тазгодишното му издание не направи изключение. Безспорно, хайлайтът на грандиозния спектакъл беше новината за бременността на Ирина Шейк. Специален пратеник на HELLO! се докосна до магията на ангелите и от модното шоу на годината не остана нищо скрито!

Брой 152 на списание HELLO! България излиза на 20 декември!


Анкета