Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Отпразнувайте THE NOW: MOËT & CHANDON– BURSTING BUBBLES В ПРАЗНИЧНАТА НОЩ!

01.12.2016

Както повелява традицията, Moët & Chandon отбелязва наближаващите празници, като отваря път към THE NOW – онова усещане, което ни подтиква да живеем дръзко и вълнуващо и да преследваме тръпката от непознатото. За да изпрати подобаващо 2016 година, марката представя колекцията „Bursting Bubbles” – реверанс към фините и искрящибалончета на шампанското Moët & Chandon, експлозията от вкусове и усещания, които вълнуват и въодушевяват. Този път те се появяват и като декоративен елемент на самата бутилка. Единствено Moët & Chandon – шампанското, което носи страстта към празнуването в ДНК-то си, може да представи толкова пълна сживот колекция по случай новогодишните празненства.

 

В сърцето на колекцията е бутилката Moët & Chandon Bursting Bubbles. Лимитираната серия Moët Impérial Brut, с която да изпратим 2016 година, е въплъщение на празничния дух. С чудесната си, динамична декорация от балончета, бутилката олицетворява топлината, щедростта и великолепието на сезона.

 

Moët & Chandon се наслаждава на приказността на празничния сезон. За нас е удоволствие да представяме нови и стилни начини за празнуване в този период на годината. С гордост споделяме нашата колекция Bursting Bubbles. Тя със сигурност ще акомпанира най-радостните #moetmoments по целия свят,“ казва Арно де Сень, Международен директор Маркетинг и комуникации за Moët & Chandon.

 

Ексклузивната селекция на колекцията Bursting Bubbles включва:

 

Бутилка от лимитираната серия Bursting Bubbles в празнична кутия с дръжка. С нея Moët & Chandon е навсякъде с вас. Празничната кутия с дръжка Bursting Bubbles е елегантна, златна, декорирана с балончета и прозрачно прозорче, което дава изглед към зашеметяващата Bursting Bubbles бутилка. Поднесено като подарък или поставено на празничната трапеза, това стилно предложение гарантирано ще ви достави удоволствие.

 

Moët Impérial Brut в празничнa кутиясъщо e важна част от колекцията Bursting Bubbles. Визията на кутията разкрива прекрасни обемни балончета, които сияят от енергия.

 

Искате да направите партито по-искрящо? Moët & Chandon Mini конфетиса нов, забавен празничен ритуал: вземете ги, отворете ги и веднага ще ги заобичате! Всяка кутия съдържа стилна бутилка Mini Moët, конфети и коронка. Moët & Chandon Mini конфети са перфектният начин да споделите празничните #moetmoments със семейството и приятелите си.

 

А короната в колекцията? Това, разбира се, е Bursting Bubbles Jeroboam Limited Edition!

Тази величествена бутилка шампанско Moët ImpérialBrut е „пременена“ специално за случая в костюм от златист металик с блещукащи сребърни прашинки – препратка към вечно искрящите балончета шампанско. В целия свят се предлагат само 100 бутилки, което превръща Bursting Bubbles Jeroboam LimitedEdition в най-луксозния и екслузивен начин да отпразнувате края на годината.

 

Moët & Chandon предлага разнообразие от превъзходни шампански, а Moët Impérial е емблематичното шампанско на Moët & Chandon. Създадено през 1869 г., то е въплъщение на уникалния стил на къщата – стил, който се отличава със съблазнителния си плодов вкус и елегантна зрялост. Moët ImpérialBrut е с елегантен златист цвят със зелени отенъци. Ароматният му букет пленява със свежестта на зелена ябълка и цитруси, минерални нюанси, бели цветя и елегантни нотки на бриош и пресни ядки. Вкусът на това изключително шампанско е щедра комбинация от апетитната сладост на бели плодове (круша, праскова, ябълка), нежното докосване на фините балончета и леката свежест на цитрусови плодове с нотки на цариградско грозде.

 

 

#moetmoment

 

*****

 

За Moët & Chandon

Създадена през 1743 г. Moët & Chandon е марката, която представя шампанското на света с впечатляваща колекция от неповторими вина за всякакви случаи, настроения и вкусове. От емблематичното Moët Impérial до колекцията Grand Vintage, от екстровертното Moët Rosé Impérial до иновативното Moët Ice Impérial, всяко шампанско доставя удоволствие и наслада с ярки плодови нотки, съблазнителен вкус и елегантна зрялост.

А СЕГА: Moët & Chandon празнува емоцията от живота. Всяка секунда някъде по света се отваря по бутилка шампанско Moët & Chandon. Всяка секунда е неповторимо преживяване, #moetmoment, който трябва да се изживее сега. #openthenow

 

Live THE NOW: www.moet.com

Explore THE NOW: www.youtube.com/moet/

Share THE NOW: www.facebook.com/MoetBulgaria

Spread THE NOW: www.instagram.com/moetchandon/

 

За допълнителна информация можете да се свържете с Мартин Райков, ПР Мениджър A TEAM, моб.тел: 0879 850557, mraikov@ateam-bg.com

 


Анкета