Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Брат Пит: „Децата ми ме правят най-щастливия мъж на земята“

02.10.2014

Брат Пит е щастлив човек. Един месец след сватбата с Анджелина Джоли, холивудската звезда проговори за това, колко важно за него е семейството.

„Учиш се да оценяваш красотата на семейството, да гледаш как децата ти растат и се развиват. Това е най-красивото нещо, което можеш да изпиташ“, заяви Брад, 50, пред списание Psychologies.

„Откакто станах баща, се чувствам като най-богатия мъж на земята. Бащинството ме промени на толкова нива и ме направи по-великодушен и жив. Смятам децата ми за най-съществената част от моя живот и за мен означава много, да мога да ги образовам и да им помогна да си проправят път в света, докато растат. Харесва ми да бъда баща, заедно с всички отговорности, които произтичат от това.

Актьорът също така сподели, че е загрижен баща: „Притеснявам се за тях през цялото време“, казва той за Мадокс, 13, Пакс, 10, Захара, 9, Шайло, 8 и 6-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

„Чувстваш емоционална връзка и отговорност, която тежи на плещите ти, когато имаш семейство, за което да се грижиш. Пука ми за тях повече, отколкото за мен самия и мисля, че това е истинската дефиниция на любовта.“

Фото: www.hellomagazine.com


Анкета