Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Последното любовно писмо на Ричард Бъртън

30.03.2011

Последното любовно писмо на Ричард БъртънДо последните дни от живота си Елизабет Тейлър е пазила писмото на Ричард Бъртън на сигурно място на нощното шкафче до леглото си.

Едно от желанията на актрисата е да бъде погребана с него. Това любовно писмо е последното, което Ричард й е пратил преди смъртта си през 1984.

Въпреки че 40 от писмата му са публикувани в биографията й, Елизабет никога не разкри съдържанието на последните му думи към нея.

Това последно желание на актрисата най-вероятно ще събуди спора около истинската любов в живота й. Връзката й с Ричард е изпълнена с много сълзи, обрати , алкохол и великолепни бижута. Въпреки страстта помежду им, те се разделят. Някои от феновете й вярват, че голямата й любов е Майкъл Тод заради силната мъка, през която Елизабет преминава след смъртта му.

[caption id="attachment_4602" align="aligncenter" width="400" caption="Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън "]Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън [/caption] [caption id="attachment_4603" align="aligncenter" width="400" caption="Елизабет Тейлър и Майкъл Тод"]Елизабет Тейлър и Майкъл Тод[/caption]

Снимки: www.hellomagazine.com


Анкета