Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Пипа Мидълтън взима съвети за стил от Кейт

15.03.2013

По всичко личи, че що се отнася до стил Пипа Мидълтън върви по стъпките на по-голямата си сестра Кейт. В сряда тя се появи на конните състезания в Челтънхам, облечена в палто с цвят горчица и шапка с косъм. Аутфитът на стилната брюнетка доста напомняше на този, с който видяхме херцогинята на същото мероприятие през 2006. Преди 7 години Кейт гледа надпреварата в бежово палто на Катрин Хукър, същата дизайнерка, на която Пипа се довери за случая и подобна шапка.

Катрин Хукър от доста време е една от любимките на Мидълтън. Талантливата британка споделя: „Кейт не взима дрехи безплатно. Чувала съм това и от други мои колеги, които са й изпращали нещата си” и добавя: „Тя е прекрасен човек”.

Кейт посети Челтънхам, за да подкрепи един от участниците, приятел на кралското семейство - Сам Уоли-Коен. Бъдещата майка винаги е била запален почитател на конните надпревари, но тази година за пръв път се появи в публиката като семейна жена.

В момента Пипа има връзка с борсовият посредник Нико Джаксън, но пристигна за третия ден на фестивала в компанията на банкера Том Кингстън. Двамата са близки приятели и често са забелязвани заедно на спортни събития.

Фото: www.hellomagazine.com


Анкета