Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Ексклузивно в HELLO! България: Сър Елтън Джон представя новородения си син Илайджа

06.02.2013

Сър Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш поканиха HELLO! в новия си дом, за да споделят радостта си от чудото,сполетяло ги за втори път – бащинството. Те с гордост представят родения на 11 януари тази година Илайджа. Бебето е с тегло тегло 3,7 кг., а за да се сдобият с него Елтън Джон и Дейвид Фърниш отново прибягнаха до помощта на сурогатната майка, износила и първия син на двойката – вече двегодишния Закари.

В момента, в който видях Закари, се изпълних с такава любов към него, че се чудех дали ще мога да изпитам същото и към Илайджа. Но разбрах, че способността на един родител да обича е безгранична. И със следващото дете чувството просто става по-дълбоко.”

 

Само HELLO! България разкрива още:

Защо са избрали точно това име, защо са решили да присъстват на раждането му, как са се почувствали, когато са го видели за първи път, как са подготвили големия си син и дома си за появата на бебето. Всичко това – в новия ни брой!

 

И ОЩЕ…

*Един ден се прибрах у дома и почувствах силен глад за филия с лютеница – нещо, което по принцип не ям. Също и за люти чушки. Така разбрах, че е много вероятно да съм бременна. Детето е очаквано и много желано.” Само в новия брой на HELLO! България Маги Вълчанова разказва за вълненията около втората си бременност, как е реагирал при новината малкият й син Румен, имала ли е странни прищевки красавицата и как очаква да се промени ежедневието й.

* От какво се страхува Христо Мутафчиев, какво стимулира позитивизма му, кой е последният виц, на който се е смял актьорът, как разбира добротата и благотворителността – единствено в HELLO! България!

Ако можеше да пътуваш с машината на времето и да се връщаш назад, кои мигове би изживял още веднъж?

Раждането на дъщеря ми… Първата среща с жена ми във Варна. Че и втората ни среща. Пак във Варна. Не знам дали осъзнаваме своето раждане, но съм се замислял дали не бих искал отново да го преживея.”

 

И ОЩЕ….

Единствено в HELLO! България:

  • Каква е мотото на дизайнера Оскар де ла Рента, който ни кани в имението си в Кънектикът?

  • Роклегендата и фотограф Брайън Адамс за кралица Елизабет, дъщеря си и уроците на кариерата

  • Каква майка е водещата на „Преди обед“ Десислава Стоянова?

 


Анкета