Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Над 500 вина за дегустация на BIWC 2017

Шестото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал (BIWC 2017) ще се проведе от 1 до 4 юни. Четирима Masters of Wine и много други междунарни винени специалисти ще бъдат отново в София, за да оценят Балканските вина. За петте изминали издания на BIWC, София успя да се утвърди като Балканска столица на виното и интересът към събитието расте с всяка изминала година.

ИСТОРИЯТА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР „ОЖИВЯВА” В СНИМКИ И КОСТЮМИ

Народният театър „Иван Вазов” ще отвори част от изключително богатия си архив, за да разкрие някои от най-любопитните артефакти, свързани с неговата история. От 12 април,

Stolichno официално представи Amber Pils

Новото пиво Amber Pils заема своето място в семейството на Stolichno, редом до Bock, Weiss и Pale Bock

ИЗВЕСТНИ СА ФИНАЛИСТИТЕ В XVI-ИЯ КОНКУРС РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА

Общо 19 ресторанта получиха номинации в 8-те категории на конкурса, които се оценяват от дегустаторско жури и съдийски борд. Най-много номинации - по 4 - събраха ресторантите Cinecitta и Космос в София и Хеброс в Пловдив. Пловдив е и единственият град освен София, който успя да класира не един, а два свои ресторанта в номинациите - Хеброс и Паваж. Бургас участва в състезанието със своя ресторантRosé. Конкурсните категории с най-много номинации са Авторска кухня и Ресторант на годината.

LOVE THE NOW Готови ли сте да споделите емоциите си с новите “еmoëtиконки”?

Moët & Chandon създаде нов, креативен език на любовта с лимитираната серия еmoëtиконки Moët Rosé Impérial за 2017. Един от най-стилните начини да изживеем всеки #moetmoment, вдъхновен от любовта – романтичната любов и любовта между семейства и приятели.

ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА S.PELLEGRINO ТЪРСИ НАЙ-ДОБРИЯ МЛАД ГОТВАЧ

S.Pellegrino обявитретото издание на международния си конкурс за изгряващи кулинарни таланти от цял свят, вече с по-широка селекция и удължена продължителност

Отпразнувайте THE NOW: MOËT & CHANDON– BURSTING BUBBLES В ПРАЗНИЧНАТА НОЩ!

Както повелява традицията, Moët & Chandon отбелязва наближаващите празници, като отваря път към THE NOW – онова усещане, което ни подтиква да живеем дръзко и вълнуващо и да преследваме тръпката от непознатото.

Най-добрите в кухнята се събират в Банско на фестивал за пети път

Повече от 120 шеф-готвачи ще вземат участие в тазгодишния Гастрономически "Премиер" фестивал. За пета година фестивалът ще се проведе в Банско от 4 до 20 ноември. Първокласни шеф-готвачи изоставят своите кухни, за да споделят куп гастрономически тайни с българските професионалисти.

Сосът с водка, портокал и червена боровинка на шеф-готвача Хестон Блументал

„След като приготвите соса, го сложете в херметически затворен съд за няколко дни. Плодовата захар и водката подчертават вкуса на боровинките и придават на соса превъзходен вкус“, казва Хестон...

Осем „суперхрани“ през лятото

С лятото идва и изобилието от свежи, вкусни и полезни храни. Ако не успявате да се възползвате от голяма част от пълните с витамини и полезни вещества продукти за сезона, ние ви предлагаме списък с най-важните от тях...

Джуд Лоу сключи джентълменски облог

Двама мъже – един облог. Актьорите Джуд Лоу и Джанкарло Джанини се...

Пиле по тайландски с шийтаке, броколи и макарони

Вкусна HELLO! рецепта за още по-вкусно пиле с броколи и макарони

Moelleux Au Chocolat Et Poire - шоколадов пудинг с круши на пара

Вкусна рецепта за вкусен френски десерт

Двойно шоколадово суфле с портокалово конфи с джинджифил

За тези от вас, които не само обичате сладките изкушения, но и сами да си готвите, HELLO! реши да ви "приготви" специална рецепта за суфле, с която да изненадате себе си, или любимия.

prev

Анкета