Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Холивудския актьор Джеръми Айрънс подкрепя еко инициатива

В Деня на водата – 22 март „Грийнпийс" и „За Земята" дадоха старт на кампанията за ограничаване на замърсяването с пластмаси. Инициативата в глобален мащаб бе подкрепена от холивудския актьор Джеръми Айрънс.

Световноизвестният испански драматург Хуан Майорга ще гледа своята пиеса „Хамелин“ утре в София

„Хамелин“ е дипломен спектакъл на младия режисьор Александра Петрова. Постановката има две номинации за наградите "Икар 2017" в категорията "Дебют" - за режисурата на Александра Петрова и за актьорското изпълнение на Мартин Христов.

Фотографи от световна величина разкриват тайните си у нас

Специалните гости на VIPA 2016 ще направят класове по фотография в дните след събитието

С изложба на Васил Тенев стартира ARTE арт форум

Новото спа бижу във Велинград е място за срещи на духа с красотата

ИЗСЛЕДВАНЕ! Знае ли какво е пълноценен живот българинът

На първо място по важност българинът поставя здравето на своите близки. Едва на 8-мо и 9-то място се нареждат финансовата обезпеченост и независимост.

Образите на любовта във февруарския брой на HELLO! България

Любовта е дума с много значения, но помежду им съществуват силни връзки. Именно тях проследихме и разказахме на страниците на февруарския брой на списание HELLO! България...

Ново начало! Представяме ви първия луксозен месечен брой на HELLO! България!

Имаме огромното удоволствие да ви представим първия .луксозен месечен брой на списание HELLO! България. Всичко в него е специално и това се забелязва още от корицата, на която ви посрещат щастливите и влюбени Алек и Хилария Болдуин! В едно ексклузивно интервю и фотосесия ще ви покажем поглед към вълшебния и хаотичен свят на семейството.

Васко да Гама акостира отново в българските книжарници

Помните ли момчето, което мечтаеше да стане като баща си – опитния боцман, и да обикаля по моретата на кораб с български флаг?

Нешка Робева отново хит в България

Ансабълът на Нешка Робева и Русенска опера обявиха датите на националното турне "ТЪРСИ СЕ ФИГАРО - последната грешка на Нешка"

Максим Ешкенази и канадския цигулар Блейк Полио ще отведатпубликата на пътешествие из „Планетите

На 20 октомври, от 19 ч. в зала „България“ Софийската филхармония ще представи един концерт с шеметна скорост сред звездите - звездите от Слънчевата система и най-вече ярко изгрялата звезда на харизматичния канадския цигулар Блейк Полио, който само на 22 г. вече е заслужил честта да свири на цигулка Гуарнери дел Джезу от 1729 г. Концертът ще бъде дирижиран от .....

Най-дългата културна НОЩ приключи

Емблематичното събитие събра над 40 000 посетители в града под тепетата в двата фестивални дни

На разходка в замъка „Хайклиър“ от сериала „Имението Даунтън“

Въпреки че сериалът „Имението Даунтън“ ще спусне завесите с последния си шести сезон, замъкът „Хайклиър“, който бе използван за вътрешните и външните снимки на абатството, се приготвя за големи събития през 2016...

10-те най-привлекателни острова за лятната почивка

Бягството към остров може би ще прозвучи примамливо за тези, които все още нямат планове за лятото...

prev