Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

ГОЛЯМ ИНТЕРЕС! Oще едно представление на CIRQUE DU SOLEIL

Varekaiна Cirque Du Soleil ще изнесе 5 представления в Арена Армеец. ПРЕДСТОИ НИ И СРЕЩА В АВАНС С ДВЕ ОТ ЗВЕЗДИТЕ В УНИКАЛНИЯ СПЕКТАКЪЛ

ГРАНДИОЗНО ШОУ НА ГОРАН БРЕГОВИЧ И БИЕЛО ДУГМЕ В СОФИЯ

ЗА ОКОЛО ТРИ ЧАСА ЩЕ ЧУЕМ НАД 30 ХИТА НА ЛЕГЕНДИТЕ НА БАЛКАНСКИЯ РОК В НОВ АРАНЖИМЕНТ 7април (петък) 2017 г., 20:00 ч. «Арена Армеец София» Входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Грандиозен спектакъл за финала на Sofia Fashion Week SS 2017 - ден 5

Sofia Fashion Week SS 2017 завърши с грандиозен моден спектакъл. Най-мащабното и вече традиционно модно събитие в България, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, се проведе в пет тематични вечери от 20 до 24 март в зала EFE на Hotel Marinela.

ФАКТ Е! „Spirit“ на Depeche Mode

Днес (17/03) е световната премиера на новия албум на Depeche Mode - „Spirit“. В България албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио Z-Rock.

Даниел и Симеон Ангелови - баща и син рамо до рамо в „Ние, нашите и вашите“

Две от ключовите роли в „Ние, нашите и вашите“ са поверени на баща и син Ангелови.

СТОЯН АЛЕКСИЕВ И ЕМАНУЕЛА ШКОДРЕВА С ПРЕМИЕРА ПО ПИЕСА НА ИЗРАЕЛ ХОРОВИЦ В НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

ГАРО АШИКЯН РЕЖИСИРА „НЯКЪДЕ В ТОЗИ ЖИВОТ” НА КАМЕРНА СЦЕНА, ПЪРВОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ Е НА 14 МАРТ

Любо Киров пуска „Знам“ на плоча

Премиерата на албума „Знам – Най-доброто от Любо Киров” е на 10/03 от Вирджиния Рекърдс.В деня на премиерата албумът ще бъдат представен на концерт-промоция в Sofia Live Club с бенда на Любо Киров и популярни гост-изпълнители.

Ive Mendes ще превърне НДК в Копакабана

Концертът на Ive Mendes в Зала 1 на НДК - късче от плажа на Копакабана...

ИНТЕРВЮ: ХИПНОТИК – когато красотата е музика или музиката е красота

Талантът неизменно намира начин да се справи в тежки моменти, за да постигне желания резултат. Тази философия е в основата на успеха на едни от най-впечатляващите млади музикантки в България - Мария Новева, Бистра Копринкова и Марина Хинова от трио „Хипнотик“. Съвсем скоро те разрешиха окончателно спора около правата на своята търговска марка „DESTINY“, която занапред може да бъде използвана само от тях за всички възможни дейности.

Звездните възходи и падения през 2016

Макар и да остават броени дни до новата 2017, още отсега можем да ви кажем кое ще бъде светското събитие на годината. На 20 май сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън ще се омъжи за годеника си Джеймс Матюс. В брой 152 ще прочетете защо са избрали църквата St Mark's, коя е мечтаната сватбена рокля и кои известни гости ще станат свидетели на бракосъчетанието им...

90-те са новите 17 в календара на „Ивет фешън“

Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Роби първи по продажби

‘The Heavy Entertainment Show’ дебютира на първо място в британската класация за албуми с продажби от 66,825 копия в премиерната седмица.

ОСТАВА събират най-доброто от творчеството си в двоен концертен албум

Малко преди 25-тата годишнина на групата, на бял свят ще се появи двойния албум „The Best of Ostava“, койтомомчетата ще представят официално с голям концерт в Студио Орфей на 18-ти ноември от 20ч.

КАРМЕН ПАРИС ЗАКРИВА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА !OLÉ! - ФЕСТИВАЛА ЗА НОВА МУЗИКА ОТ ИСПАНИЯ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА НА 15 ОКТОМВРИ

Българската публика се среща с неповторимото чувство за хумор на ароганския артист/изпълнителка Кармен Парис в закриващия концерт на !Оlé! - първиятфестивал у нас за нова музика от Испания и Латинска Америка на 15 октомври от 20:00 часа в Независим театър София (бившият Модерен театър).

РОБИ УИЛЯМС ПРЕДСТАВИ ‘PARTY LIKE A RUSSIAN’ – ПЪРВИЯТ ОФИЦИАЛЕН СИНГЪЛ ОТ ДЪЛГООЧАКВАНИЯ МУ НОВ АЛБУМ ‘THE HEAVY ENTERTAINMENT SHOW’

‘Party Like A Russian’ е първият официален сингъл от предстоящия албум на Роби Уилямс, озаглавен ‘The Heavy Entertainment Show’. Албумът излиза у нас на 04/11

prev