Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Грандиозен спектакъл за финала на Sofia Fashion Week SS 2017 - ден 5

Sofia Fashion Week SS 2017 завърши с грандиозен моден спектакъл. Най-мащабното и вече традиционно модно събитие в България, организирано от Hotel Marinela Sofia и българската модна телевизия Code Fashion TV, се проведе в пет тематични вечери от 20 до 24 март в зала EFE на Hotel Marinela.

Ive Mendes ще превърне НДК в Копакабана

Концертът на Ive Mendes в Зала 1 на НДК - късче от плажа на Копакабана...

ИНТЕРВЮ: ХИПНОТИК – когато красотата е музика или музиката е красота

Талантът неизменно намира начин да се справи в тежки моменти, за да постигне желания резултат. Тази философия е в основата на успеха на едни от най-впечатляващите млади музикантки в България - Мария Новева, Бистра Копринкова и Марина Хинова от трио „Хипнотик“. Съвсем скоро те разрешиха окончателно спора около правата на своята търговска марка „DESTINY“, която занапред може да бъде използвана само от тях за всички възможни дейности.

Звездните възходи и падения през 2016

Макар и да остават броени дни до новата 2017, още отсега можем да ви кажем кое ще бъде светското събитие на годината. На 20 май сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън ще се омъжи за годеника си Джеймс Матюс. В брой 152 ще прочетете защо са избрали църквата St Mark's, коя е мечтаната сватбена рокля и кои известни гости ще станат свидетели на бракосъчетанието им...

90-те са новите 17 в календара на „Ивет фешън“

Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет фешън", презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Роби първи по продажби

‘The Heavy Entertainment Show’ дебютира на първо място в британската класация за албуми с продажби от 66,825 копия в премиерната седмица.

ОСТАВА събират най-доброто от творчеството си в двоен концертен албум

Малко преди 25-тата годишнина на групата, на бял свят ще се появи двойния албум „The Best of Ostava“, койтомомчетата ще представят официално с голям концерт в Студио Орфей на 18-ти ноември от 20ч.

КАРМЕН ПАРИС ЗАКРИВА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА !OLÉ! - ФЕСТИВАЛА ЗА НОВА МУЗИКА ОТ ИСПАНИЯ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА НА 15 ОКТОМВРИ

Българската публика се среща с неповторимото чувство за хумор на ароганския артист/изпълнителка Кармен Парис в закриващия концерт на !Оlé! - първиятфестивал у нас за нова музика от Испания и Латинска Америка на 15 октомври от 20:00 часа в Независим театър София (бившият Модерен театър).

РОБИ УИЛЯМС ПРЕДСТАВИ ‘PARTY LIKE A RUSSIAN’ – ПЪРВИЯТ ОФИЦИАЛЕН СИНГЪЛ ОТ ДЪЛГООЧАКВАНИЯ МУ НОВ АЛБУМ ‘THE HEAVY ENTERTAINMENT SHOW’

‘Party Like A Russian’ е първият официален сингъл от предстоящия албум на Роби Уилямс, озаглавен ‘The Heavy Entertainment Show’. Албумът излиза у нас на 04/11

Най-добрите в кухнята се събират в Банско на фестивал за пети път

Повече от 120 шеф-готвачи ще вземат участие в тазгодишния Гастрономически "Премиер" фестивал. За пета година фестивалът ще се проведе в Банско от 4 до 20 ноември. Първокласни шеф-готвачи изоставят своите кухни, за да споделят куп гастрономически тайни с българските професионалисти.

Любов, музика и драматични препятствия в „Сребърният лебед”

На красиво пътешествие в света на музиката и любовта отвежда романът „Сребърният лебед” от Елена Делбанко. Колко е различна представата ни за света на

Софийската филхармония oткрива новия 88-ми творчески сезон

Стартът ще бъде даден този петък в зала „България“

Дни на българския фолклор в София

„Дни на българския фолклор в София“ ще се проведат от 22 до 25 септември на голямата поляна в Южния парк в София. Събитието започва в Деня на българската Независимост с мащабна кампания за раздаване на 13 000 знамена, изработени от голямото Роженско знаме...

Сподели музиката в Двореца Врана

Софийската филхармония прави предсезонен подарък на своите приятели

Мая и Крум Савови и как се опазиха заедно толкова години

На 30 август на пазара излиза брой 144 на HELLO! България. На корицата поканихме семейството на Мая и Крум Савови да ни разкажат тайната на щастливото семейство.

prev