Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Мариза: Публиката в България знае песните ми наизуст

Тя е най-известната португалска певица в света днес! Кралицата на фадо музиката Мариза избра да започне европейското си турне от България с концерта си на 24 март в Зала 1 на НДК! „Вълнувам се много за предстоящата ни среща. Обичам България, защото публиката е невероятна! Въпреки голямата езикова бариера, хората пеят песните ми и винаги усещам уважението, което засвидетелстват към мен и моята музика“, споделя Мариза и допълва „Този концерт ще бъде много откровен. Въпреки голямата зала ще се опитам да достигна до всеки един човек чрез музиката и емоциите, които носи тя“...

Вижте номинираните за Награда за полет в изкуството „Стоян Камбарев” 2017

Петима млади творци от различни сфери ще се състезават за престижното и чакано отличие

Горещите MINISTARKE вдигат градуса на 17 март

На 17 март в клуб The1exclusive ще гостуват горещите MINISTARKE, които набират все по-голяма популярност в България. Красавиците ще пеят за трети пореден път в оборотното заведение и ще зарадват специалните гости в центъра на нощна София.

Лео Бианки и Богдана Трифонова в "Пепеляшка"

Остават само 3 концерта до края на този сезон на Фортисимо Фамилия - музикално-образователна програма, която въвежда деца и техните родители в света на класическата музиката

Ъпсурт ще бъдат неочаквано добра комбинация през май в

Най-успешната хип-хоп група у нас Ъпсурт ще затвърди своя неоспорим имидж с един „нечувано добър“ концерт в столичната зала „Арена Армеец“. На 13 май (събота) класиците на българския рап отново абсолютно безкомпромисно ще поставят на изпитание въображението на многобройните си фенове.

СТОЯН АЛЕКСИЕВ И ЕМАНУЕЛА ШКОДРЕВА С ПРЕМИЕРА ПО ПИЕСА НА ИЗРАЕЛ ХОРОВИЦ В НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

ГАРО АШИКЯН РЕЖИСИРА „НЯКЪДЕ В ТОЗИ ЖИВОТ” НА КАМЕРНА СЦЕНА, ПЪРВОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ Е НА 14 МАРТ

С изложба на Васил Тенев стартира ARTE арт форум

Новото спа бижу във Велинград е място за срещи на духа с красотата

„Бригада Нов дом” разказа първата си приказна история

Близо 42,4% от телевизионната аудитория проследи първата приказна история, разказана от предаването „Бригада Нов дом” на 2 март от 21.00 часа по bTV.

ХАВИЕР БАРДЕМ ТРЪГВА ПО СЛЕДИТЕ НА ДЖОНИ ДЕП

В НОВИЯ ТРЕЙЛЪР НА КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР. Новият трейлър най-после отговаря на редица въпроси около мистериозния персонаж на Хавиер Бардем в петото приключение Карибски пирати: Отмъщението на Салазар

Отново ексклузивни семейни срещи в мартенското HELLO! България

Мартенската корица на HELLO! България започва с истински и вълнуващи семейни истории: Анджелина семейно в Камбоджа и за първи път споделя за болката и бъдещето. Бекъмови вече 20 години заедно, а синът им стана на 18 – посветени страници.

„Смени жената” започва със сблъсък между еманципацията и патриархалността

Социалният експеримент „Смени жената” започва със сблъсък между еманципацията и патриархалността - на 1 март в 21:00 часа по bTV

“МАГИЯТА НА РОДОПА”

На 18 май зрителите в Зала 1 на НДК ще бъдат омагьосани от родопския фолклор, на който никой българин не може да устои. Това магическо усещане, което извира от недрата на народната ни памет и отключва, закодираната в гените ни сила, ще ни плени със звука на родопската каба гайда, с космическия глас на Валя Балканска и с ритъма на танца.

„ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ“ Най-големият мюзикъл, правен някога у нас, покорява сцената на „Арена Армеец“

Най-любимият български филм за всички времена „Оркестър без име“ се завръща като най-големия мюзикъл, правен някога у нас! Уникалният по рода си спектакъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ ще се състои за първи път в зала „Арена Армеец“ на 1-ви ноември 2017-та година.

Люси Дяковска за „Като две капки вода“: Това шоу дава възможност на артистите да надскочат собствените си граници

Неизчерпаема енергия, концентрация в хореографията и сериозни вокални изпълнения ще бъдат основните приоритети за новия обявен участник в пети сезон на "Като две капки вода" – Люси Дяковска. Любимото шоу за преобразявания ще стартира в ефира на NOVA следващия понеделник, 27 февруари, от 20.00ч.

Най-влиятелната португалка Мариза отново ще пее у нас!

Тя е синоним на носталгичната и изпълнена с копнеж фадо музика! На 24 март в зала 1 на НДК най-известната португалска певица в света Мариза ще представи песните от последния си албум Mundo.

prev