Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Ново начало! Представяме ви първия луксозен месечен брой на HELLO! България!

Имаме огромното удоволствие да ви представим първия .луксозен месечен брой на списание HELLO! България. Всичко в него е специално и това се забелязва още от корицата, на която ви посрещат щастливите и влюбени Алек и Хилария Болдуин! В едно ексклузивно интервю и фотосесия ще ви покажем поглед към вълшебния и хаотичен свят на семейството.

Националният балет на Испания - с първо турне в България

Великолепните танцьори ще гостуват в най-престижните зали на София, Русе и Варна

Deep Purple с прощален концерт в София

Една от най-великите рок групи в историята на музиката Deep Purple ще разтърси София с грандиозен концерт на 14 май в Арена Армеец. Епичното събитие ще бъде част от световното прощално турне на легендарните музиканти The Long Goodbye...

Звездните възходи и падения през 2016

Макар и да остават броени дни до новата 2017, още отсега можем да ви кажем кое ще бъде светското събитие на годината. На 20 май сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън ще се омъжи за годеника си Джеймс Матюс. В брой 152 ще прочетете защо са избрали църквата St Mark's, коя е мечтаната сватбена рокля и кои известни гости ще станат свидетели на бракосъчетанието им...

Звездите споделиха своите семейни коледни традиции

С наближаването на Коледа всички започват търсене на перфектния подарък за любимите хора, но рядко осъзнават, че най-големият, който могат да им поднесат, е присъствието си!

Нестандартни техники и тънкости в кулинарното изкуство тази седмица в Bake Off: най-сладкото състезание по NOVA

И тази седмица в Bake Off: най-сладкото състезание се насладихме на разнообразие от вкусове и форми, а кламерите и чертожните линии бяха само малка част от арсенала на участниците, но не като офис консуматив, а като верен помощник в кухнята.

“НОВОГОДИШЕН ОПЕРЕТЕН БАЛ” В ЗАЛА 1 НА НДК

Концерт – спектакълът обещава да ви потопи в духа на класическите виенски балове

Любовта, властта и блясъкът в брой 150 на HELLO! България

Още вълнуващи новини и истории ще откриете на страниците на 150 брой на вашето списание HELLO! България, който излиза на 22 октомври!

Започна набирането на участници в международния конкурс за фотография VIPA'2016

Българският конкурсен хъб Voubs.com ще раздаде 41 000 евро на най-добрите фотографи от цял свят...

Tайната и успеха в „Сократ и изкуството на диалога“ - 44 притчи на древногръцкия мислител в една книга

Премиерният сборник „Сократ и изкуството на диалога“ на София Петрова, тиражиран от издателство „Милениум“, ще ви отвори врата към мъдростта на един от най-прочутите световни философи и ще ви изненада с това колко поучителни и същевременно прости и ясни са думите му. Книгата синтезира най-важното от схващанията на Сократ, представено в 44 диалогични притчи, които завършват с неговите крилати фрази и надживелите вековете сентенции.

Силен старт за “Bake Off: най-сладкото състезание”

Зрителите предпочитат иновативната програма на NOVA, което затвърждава лидерството на медията

СТЕФАН КОМАНДАРЕВ ПРОМЕНЯ ЗАГЛАВИЕТО НА НОВИЯ СИ ФИЛМ

Снимките на новия филм на Стефан Командарев стартираха. През уикенда бяха заснети дневните сцени, а от тук до края на снимачния процес екипът ще работи в нощен режим.

„ОТВЪД ПОРТРЕТА“ НА ИВАЙЛО ПЕТРОВ

Сюрреалистичните портрети на фотографа Ивайло Петров разкриват непознатите лица и образи на някои от най-известните български и световни звезди.

Петък вечер с „Аз обичам България”

Интересни факти от българската история, бит, култура и традиции и всичко, коeто ни кара да сме горди, че сме българи - всяка петъчна вечер от 20.00 ч

Мариана Попова, Lucas Masciano и Дани Милев

Unplugged на: 14 ноември STUDIO 5 и 9 декември Нов театър – НДК

prev

Анкета