Коледната колекция на Dior насища с разкош

Колекциите на Dior са трудни са описване (и невъзможни за устояване!). Разкош и великолепие не ги изчерпват. Напротив, те започват с тях.

Тази година коледната колекция е посветена на скъпоценните камъни и силния заряд, който носят със себе си, олицетворяващи модерната Dior жена. И това не може да остане скрито, защото погледът веднага е привлечен от силните цветове, приказните текстури и разтърсващия иновативен дух на скъпоценностите от Precious Rocks.

Трудно е да номинираме само един продукт за абсолютен любимец, но червилото пудра Diorific Kohl печели с луксозния си облик, прецизния апликатор и модерния хибрит от интензивен цвят и устойчивостта на пудра, за да обгърне устните в комфортен и дълбок цвят! А от двата лимитирани цвята Gold Essence и Ruby Essence на любимите глосове Dior Addict Ultra-Gloss можеш да очакваш сладки следи и ефект на полят захарен сироп.

F071939001PoudreDiorificPreciousRocksOuvert_F39
F092963004_DiorshowBoldBrow_F39
F014822347_5coulPreciousRocks_F39
F000288001_VernisDiorific_&_Applicateur_F39
F028530212_DAGloss_F39
F071592864DiorBlushPreciousRocks_F39

Скритото бижу на колекцията е златният гел за вежди Diorshow Bold Brow, който ги покрива с късчета злато. Звучи щуро и е точно такова, но едновременно неустоимо елeгантно и загадъчно. Двете вариации на коледната палитра за очи са истинска хармония от дълбоки цветове и богати формули на изумрудено, сиво и розово в Emerald и разцъвфащи тонове, топло кафяво и златни отенъци в Ruby.

Трябва да си признаем, че една от причини да сме подвластни на коледните предложения на Dior са кокетните шишенца на лаковете за нокти Diorific Vernis и матовия флуид за устни и скули Diorific Matte Fluid. Напомнят преспапието, което винаги е било твърде луксозно, за да докоснем, като деца, но ни е настройвало на празнична вълна. Сега обаче имаме право да разлеем пищния цвят върху устните и нотките си и да се потопим в блясъка на скъпоценните камъни. А цялото им величие е събрана в стилните пудри за лице – ружът Diorblush Precious Rocks витализира лицето с блестящия си прасковен цвят и завършва перфектно всички нюанси на Precious Rocks, а озаряваща прахообразна пудра разпръсква последните щрихи разкош.

*Цялата колекция можеш да откриеш екслузивно само в notosgalleries.

Текст: Виктория Бенчева

Снимки: PR

Redaktor2 Author