В ритъма на танците през есенно-зимния сезон

 

Известният танцьор и хореограф Памбос Агапиу представи новата колекция за есенно-зимния сезон 2017/18 на обувната компания „Deichmann“, чрез пъстра танцова селекция създадена специално за всяка тенденция. Те бяха илюстрирани с танци, изпълнени от професионални танцьори, които предадоха специфичния характер и стил на всеки тренд.

Този сезон изборът на модели и стиловото разнообразие е голямо – от боти и ботуши до зимни сникъри, лоуфъри и обувки с токчета. Но новостите в дизайна не липсват – повече цвят, по-различни десени, декоративните елементи като ципове, катарами, капси и лъскави камъчета внасят блясък и лукс в модата при обувките. Добре приети през есента ще бъдат и по-пищните модели като жакарда с интересен дизайн, апликациите със стъклени камъчета и брошки, а и карето – вечният евъргрийн е отново тук. За пролетното настроение дори през есента ще се погрижат различните флорални мотиви. Всички, които предпочитат грубоватия и небрежен стил, могат да заложат на милитъри-моделите, работническите или рокерските ботуши с широки и стабилни подметки, както и на грубите ботуши с катарами или халки. Актуални този сезон ще бъдат по – наситените цветове на скъпоценните камъни – рубинено червено и сапфирено синьо, както и по-топлите нюанси на коняк или ръжда (керемидено червено). Любителите на по-изчистената визия могат да изберат модели в неутралните нюанси на сивото, както и женствените и нежни пастелни тонове.

Zimen char
Sportno gradsko
Pambos Agapiou
Otkroven shik
Ellie Goulding
Sportno gradsko 2
Deichmann A-W
Ellie Goulding2
Deichmann A-W 3
Deichmann A-W 2
Deichmann & Los Pambos
Deichmann A-W 1

А ето кои са водещите тенденции при обувките през есенно-зимния сезон според експертите на Deichmann:

Градското е спортно: Спортните обувки и сникърите и техният небрежен стил са постоянно във фокуса на вниманието. Спортният стил е повлиян от „градски полъх“. Така чифт спортни обувки става актуален за всякакви модни изяви.

Откровен шик: От Deichmann се грижат за повече женственост тази есен и предлагат голям избор от обувки на висок ток – в класически секси стил със заострен връх и тънко токче или пък с модерен масивен ток. Материите са велур и кадифе, т.е. шик в повече.

Незаменими в хладното време: разчитайте на ботите на Deichmann и този сезон! Най-актуални са по-грубите модели, както и заострените рокерски ботушки в черно с много декорации: катарами, пискюли, капси и кристалчета.

Есенна приказка от велур: това предлага Deichmann с новите модели ботуши. Този сезон те са най-често с велурена визия, с връзки, в наситени есенни цветове и с приказни детайли.

Чарът на зимната мода: Щом зимата реши да дойде, чизмите са отличен моден избор, твърдят специалистите от Deichmann. Чарът на зимната мода намира израз в модерните ботуши. Те издължават оптически дамския крак, а през зимния сезон се появяват в разнообразни стилове, равни или с висок ток.

С респект към зимата: Deichmann разработи серия модели практични ботуши за дъжд и сняг, както и функционалните апрески с устойчива на лед подметка с грайфер: за сухи и топли крака по време на зимните предизвикателства.

На финала на събитието Памбос Агапиу представи новото видео на британската певица Ели Голдинг, която продължава сътрудничеството си с Deichmann за създаването на есенно-зимна колекция. Новата колекция обхваща модели с характерния почерк на звездата, която продължава да демонстрира своя усет към новите модни тенденции, представяйки своята втора собствена колекция обувки „Ellie Goulding for DEICHMANN“. Колекцията ще се предлага общо в 21 европейски страни във филиалите и онлайн магазините на DEICHMANN.

hello Author