Стартира продажбата на билети за „Джурасик свят: Рухналото кралство“

В петък стартира предварителната продажба на билети за новата доза смразяващи емоции и вълнуващ екшън „Джурасик свят: Рухналото кралство“ – поредният фантастичен шедьовър от свръхпопулярната филмова поредица, създадена от Стивън Спилбърг и Майкъл Крайтън.

Лентата ще завладее киносалоните на 3D, IMAX 3D и 4DX на 8 юни 2018 г. и обещава да поднесе още по-голямо приключение и напрежение за всички ценители на фантастичните продукции.

Минали са четири години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата. Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата.

Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена. С цялото вълнуващо приключение и вълнения, неразривно свързани с една от най-популярните и успешни поредици в историята на киното, във филма ще се завърнат любими герои и динозаври, наред с няколко нови видове, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички виждани досега. Добре дошли в Джурасик свят: Рухналото кралство.

ФОТО: Форум Филм България

hello Author