Юлияна Дончева и куп уважавани личности на откриването на Adella Clinic

Юлияна Дончева със съпруга си Станислав Недков – Стъки и сина им Станислав – младши бяха сред звездите и бизнес личностите, които уважиха официалното откриване на Adella Clinic. Частният медицински център впечатли реномираните си гости от пръв поглед със своя модерен и иновативен интериор. По време на елегантния коктейл всички се запознаха лично с лекарските екипи, но и успяха да разгледат кабинетите, залите, офисите и изключително съвременната апаратура, с които медицинският център доказа, че е на световно ниво.

В символичното прерязване на лентата участваха: д-р Петра Семерджиева, д-р Александър Калчев, Валентин Пенчев, д-р Венцислав Тимушев и д-р Йордан Йорданов.

В Adella Clinic ще се извършват три строго профилирани дейности: гинекология, асистирана репродукция и хирургия; ортопедия и травматология; пластично-възстановителна и естетична хирургия.

DSC_3303
DSC_2917
DSC_3059
DSC_2899
DSC_2853
DSC_3079
DSC_3093
Adella Fertility_Dr Semerdjieva 2
Adella Fertility_Dr Kalchev
Adella Aeshtehic_Dr Iordanov 2
Adella Orthopedic_Dr Timushev 2
DSC06540
DSC04595
DSC04623

„Създадохме клиниката, водени от идеята, да предложим на нашите пациенти съвременен подход, затворен цикъл, съчетани с най-иновативната апаратура с цел повишаване на качеството на услугите. Нашият екип е съставен от лекари, отдадени изцяло на професията си, които се стремят всеки пациент да получи лично отношение и индивидуален подход към неговия случай. Гордеем се с добрите контакти и подкрепата, като консултанти, на водещи световни специалисти от различни държави.
Разполагаме с прекрасни условия, уютни стаи и дизайн, който напълно ни различава от стандартната болнична обстановка. За нас е важно всеки пациент да се чувства комфортно и сигурно“, споделят от Adella Clinic.

hello Author