Ще проследим как чужденци пристигат в САЩ с така наречената „виза за годеници“ от 1-ви декември

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

„90 дни до сватбата“ се завръща с пети сезон в ефира на TLC, за да проследи нови двойки с половинки от различни краища на света. Поредицата ни запознава с историите на чужденци, които пристигат в САЩ с така наречената „виза за годеници“, която им дава 90 дни да видят на живо за първи път, да поживеят и да решат дали да сключат брак с американски гражданин. Ако след 90 дни няма брачно свидетелство, се налага да напуснат страната. Дали двойките в петия сезон на поредицата са срещнали сродните си души, или ще се разделят завинаги, разбери в „90 дни до сватбата“ от 1-ви декември, в 22:00 часа по TLC.

Тази завладяваща риалити поредица проследява дъгата от емоции в живота на тези двойки, често запознали се на почивка извън САЩ или в интернет. С идването си, чуждестранните половинки трябва да преодолеят езиковата бариера, културния шок и естествено, скептицизма от страна на роднините и приятелите на американския гражданин относно истинските им подбуди. И всичко това за ограничения период, в който имат право да бъдат на американска земя. В този нов сезон ще видим двойки с половинки от Молдова, Испания, Мароко, Тайланд, Филипините и Доминиканската Република.

Дали, обаче, липсата на одобрение от страна на близките няма да се окаже непреодолима пречка за някои от влюбените двойки? Станете част от вълнуващото приключение на двойките в „90 дни до сватбата“ от 1-ви декември по TLC.

hello Author