Щастие, обич и ново кралско начало в майския брой на HELLO! България

Месец май продължава да ни носи пролетна радост и да предизвиква искрени усмивки! Същото прави и майския брой на списание HELLO! България, като една от струващите си истории ни разказа лично лорд Евгени Минчев. В едно истински откровено интервю в дома му, той направи равносметка за живота си дни преди своя 55-ти рожден ден.

А в Обединеното кралство ставаме свидетели на исторически събития – раждането на принц Луи Артър Чарлз и предстоящата сватба на принц Хари и Меган Маркъл.

Междувременно открихме щастието в живота на Ричард Гиър и Алехандра Силва, които поеха по пътеката на брачния живот, принц Кристиан от Хановер и Алесандра де Осма, които сключиха брак в Перу, Даниела и Стефан Бузурович, които отпразнуваха 5-та годишнина от своя голям ден и VenZy и Евгения Славова, които за първи път се осмелиха да заявят любовта си.

В броя ще се докоснете още до световете на покойния Джани Версаче, очарователната Никол Шерцингер, омайната Мари Герлен, бременната Ева Лонгория и още много други. Не пропускайте брой 169 на списание HELLO! България!

Redaktor2 Author