Шерил обяви раздяла с Лиам Пейн

Шерил Туиди съобщи, че тя и партньора й Лиам Пейн са се разделили. Неделя вечерта в Twitter профила си, изпълнителката написа: „Тъжни сме да съобщим, че поемаме по различни пътища. Решението беше трудно. Все още се обичаме като семейство. Беър е нашият свят и ви молим да уважавате личното му пространство, докато намерим пътя си през това заедно“. Лиам публикува идентично съобщение в своя Twitter акаунт.

Двамата бяха двойка от 2016 година, а през март 2017 се роди прекрасният им син – Беър. Връзката между Шерил и Лиам беше поставяна под съмнение многократко през тази година. Певицата използваше социалните мрежи, за да опровергава тези слухове. Наложи й се да отрече и твърденията, че Лиам й изневерил с танцьорка.

#BRITs

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on

Лиам също беше говорил за „трудностите“ във връзката си с Шерил. „Забавното е, че преди седмица, щяхме да се  женим. На следващата седмица се разделяхме. А на мен ми харесва да мисля, че сме някъде по средата. Нали знаете, имаме си нашите трудности – разбира се, че няма да стоя тук и да твърдя, че всичко е напълно наред, защото, разбира се, преминавате през различни неща, това е връзката. Но преминаваме през тях заедно, като семейство, а това е най-важното за мен.“

Фото: Instagram/@cheryl

 

Redaktor2 Author