Шведското кралско семейство с нов официален портрет

Бъдещето на шведската монархия се събра с краля на държавата за нов официален портрет с представители на три поколения. Крал Карл Густав, коронованата принцеса Виктория и принцеса Естел позираха, за да отпразнуват 200-та годишнина от управлението на династията Бернадот.

Кадърът е заснет на 10 декември по време на церемонията 2017 Noble Prize Award в Стокхолм.

Принцеса Виктория беше зашеметяваща в бледосиня рокля на Jennifer Blom. Тя беше съчетала вечерния си тоалет Aquamarine Kokoshnik тиарата на принцеса Маргарета, която е с тюркоазени скъпоценни камъни. Принцеса Естел също беше в небесносиня рокля.

Виктория разкри как подготвя дъщеря си за бъдещата ѝ роля на кралица на Швеция. „Мисля, че моите родители се справиха много добре и образователно. Те започнаха подготовката с чести пътувания и чести визити, на които да говорят за Швеция и да говорят за важността на това да продължаваме напред с шведските ценности, проучвания и технологии.“

По време на визитата ѝ в Япония, коронованата принцеса призна: „Естел знае, че съм тук и говорих за риболов, после за Япония, за рибарите, природата, екологията и как всичко е свързано. Тя е на 5 години, но не е твърде малка. Тя прояви голям интерес и възприема всичко. Смятам, че е наше задължение като родители и възрастни да насърчаваме любопитството“.

Фото: Instagram/@kungahusetavsverige

Redaktor2 Author