Четири сватби и две бебета във втория епизод на „Столичани в повече“

Пълна лудница и невиждано досега събитие очаква зрителите във втория епизод от новия, 12-и сезон на „Столичани в повече“, този петък,  9 март от 21:00 ч по bTV.

Новата ситуация ще подейства позитивно в отношенията между семействата Лютови и Чеканови. Съвсем неволно, отец Григорий и Гретхен също ще се включат в щастливото събитие.  Те ще трябва да преглътнат своите различия и да се възползват от създалите се обстоятелства.

В семейство Лютови, Йовка и Спас съобщават две прекрасни новини. Бременност и сватба. Поради предишни събития, Славея въобще не е ентусиазирана от тази информация и не вярва в истинността й. Но по-късно се оказва, че Йовка наистина е бременна, и то с близнаци. Сватба също ще има и Йордан започва да търси вариант и средства за организацията на предстоящото събитие.

1 (12)
1 (13)
1 (14)
1 (9)
1 (8)
1 (11)
1 (5)
1 (3)
1 (10)
1 (7)
1 (6)
1 (4)
1 (2)
1 (1)

Междувременно, в къщата на Чеканови се заформя необикновен празник от две сватби. Щастливите двойки  ще дадат своя обет в един и същи ден. Разходите ще  поеме г-н Фридрих, а мястото, ще бъде в кръчмата на Пацо.

След като Гришата вече има жилище, Гретхен ще приеме предложението му за брак. Двамата определят дата за сватбата си и отиват при Пацо, за да резервират кръчмата му. Оказва се, че Йордан, Рангел, Фридрих и Гришата са там по същата причина. Фактът, че сватбите са планувани в един и същи ден, предизвика скандал. Но г-н Фридрих потушава страстите,  заявявайке, че той ще поеме всички разходи и на четирите сватби.

hello Author