Horoskopi


Овен

21.03 - 19.04

 

Не само пълното слънчево затъмнение ще направи периода ви специален. Време е да помислите за силата на вашето въздействие и непосредствеността на чудесна възможност пред вас. Получавате шанс да включите в действие нов подход за предстоящо трудно приключение. Не се предполага, че ще е толкова тежко, но трябва да се заредите с търпение и да сте готови за изненади.


Телец

20.04 - 20.05

 

Имате репутация на хора, които не обичат промените и предпочитат да си стоят на едно място. Но вие по-добре знаете каква е истината. Трябва да почувствате със сърцето си, че е време за действие. Просто защото също така сте и перфекционисти. Но ако винаги чакате за идеалния момент, лесно ще пропускате възможности, от които иначе ще можете да се възползвате. В момента обстоятелствата може и да не са перфектни, но резултатите могат да бъдат!


Близнаци

21.05 - 20.06

 

От известно време знаете новина, която отчаяно искате да споделите. За късмет ще получите помощ да преодолеете комуникативните бариери, пред които сте се изправили. Ще усетите, че вече нищо не ви спира. Гласът ви не само ще стане по-силен, но и съзнанието ви ще се избистри. Винаги сте крили искрата в себе си, но дойде време да я пуснете да се разгори навън.


Рак

21.06 - 22.07

 

Вие сте от хората, които наистина могат да постигат много с малко ресурси. И дори понякога да ви се струва, че вече имате всичко, списъкът ви продължава да бъде дълъг с неща, които трябва да постигнете. Веднъж опитали от хайлайфа, никога няма да се върнете към по-ниските „височини“. Пътниците в бизнес класата мечтаят за първа класа, докато тези на скъпите седалки искат лични самолети. И макар все още да имате за постигане, луксът е желание, което може да бъде задоволено.


Лъв

24.07 - 23.08

 

Ако сте едно дете, често околните смятат, че родителите ви са ви разглезили. Но те няма как да разберат липсата от факта, че нямате необикновена връзка със своя брат или сестра. Вие също няма как да разберете какво е чувството, но ако ви прави впечатление, около вас винаги има хора, които се грижат за вас. Не позволявайте да развалят настроението ви!


Дева

23.08 - 22.09

 

Имате чувството, че нещо не е наред, нали? Усещате някаква празнина? Определено сякаш нещо ви липсва? Често знаете точно какво, но предпочитате да не обръщате внимание на тази емоция и да се разсейвате и да бъдете рационални. Но вместо раната да заздравява, тя се отваря наново. Няма нищо срамно в начина, по който се чувствате. Но можете да опитате силните емоции да ви помогнат да достигнете нови висоти.


Везни

23.09 - 22.10

 

За да разберете света, първо трябва да разберете себе си. Вярно е, че историята ви е доста непълна и тепърва предстои да преживеете ключови мигове от нея. Не бива да съдите за живота си, преди да сте си изяснили на първо място какво искате от него. Разбира се, очакванията ви трябва да бъдат подкрепени с безстрашните ви действия.


Скорпион

23.10 - 21.11

 

Очевидно е, че нещо окупира цялото ви внимание. На какво или на кого позволявате да има толкова голяма власт над вас? Смятате ли, че който стои зад всичко това, има проблеми със съня? Ако не, то вие също не би трябвало да имате. Ако е ясно, че думите ви минават покрай ушите на някого, може би е време да продължите напред. Времето ви е твърде ценно, за да го губите за неправилните хора в живота ви.


Стрелец

22.11 - 21.12

 

Клише е да използвате думата „пътешествие“, за да опишете начина, по който преминавате през мистериите на живота. Но клишетата съществуват, защото те са точни и достоверни. Хоризонтите пред вас се разширяват. Което означава, че ще трябва да се наслаждавате на новооткритата си свобода.


Козирог

22.12 - 19.01

 

Лошото при надеждата е, че често ви кара да се чувствате уязвими. Винаги, когато поискате нещо, сякаш трябва да изгубите нещо друго – било то перспектива или шанс. Факт е, че надеждата павира пътя към разочарованията и провалите. Заради това, ако не сте готови да преследвате мечтата си сега, оставете я за момент, в който сте готови да се борите за нея.


Водолей

20.01 - 18.02

 

Водолеите сте известни със своята преданост. Това е една от многото ви силни страни. Но си има причина за наличието на това ваше качество. Толкова сте брилянтни и уникални, че хората не винаги ви разбират. Затова когато откриете хора, които ви оценяват, изграждате взаимоотношения, които устояват във времето. Бъдете сигурни, че ще покажете емоционалната си страна на своите близки.


Риби

19.02 - 20.03

 

Всеки път, когато превключите скоростта ли празнувате? Потупвате ли се доволно по гърба, когато отговорите на обаждане? Разбира се, че не. Възможно е да откажете покана за церемония в чест на вашите постижения. Всичко, което ви се струва нищо особено, е необикновено за околните, които ви наблюдават. И въпреки че очевидно не сте наясно с дарбите и талантите си, ще получите признание и високи оценки.