Horoskopi


Овен

21.03 - 19.04

 

Светът, в който живеем, се върти около нормите на социалния етикет. Като започнем от дрескодове и стигнем до там с коя вилица трябва да изядем десерта си – не е чудно, че постоянно се питате, дали постъпвате правилно. Правилата често ви се струват произволни, но когато ги схванете погрешно, е възможно да се почувствате сякаш сте извършили социално престъпление. Вглъбили сте се в обстоятелства и сте несигурни в правилната посока и действия. Сигналите не са ясни. Преди да поискате съвет, обмислете алтернативите си. Притежавате необходимия опит, за да вземете правилното решение.


Телец

20.04 - 20.05

 

Тези, които обичат да вършат луди неща, са хората, които обичат да усложняват живота си. Когато им зададете въпрос, вместо да ви дадат непосредствен отговор, те ви отвръщат с друг въпрос. Ако предложите план за действие, те ще представят алтернативен, за да се получи пълно объркване. Чувствате се уверени, докато пристъпвате напред, но започват да ви мъчат съмнение по отношение на стратегиите ви. Нещо или някой понижава увереността ви. Ако успеете да разграничите фактите от притесненията си, ще можете да осъществите важна стъпка.


Близнаци

21.05 - 20.06

 

В зависимост от коя страна на палачинката се намирате, предстоящите събития са в една степен по-лесно или по-трудно предвидими. Но където и да сте, съществува възможност за промяна. Заради това прогнозите са полезни. Разбира се, ще ви бъде от помощ, ако разполагате с важна информация. През този период ще ви бъде предложена невероятна възможност. И без значение дали се чувствате силни или слаби, опитайте да увеличите ползите, които ви се предлагат.


Рак

21.06 - 22.07

 

Вероятно сте чували твърдените, че истината излъчва толкова ярка светлина, че не можете да задържите поглед върху нея. Вместо това гледате към това, което я отразява. Понякога обае виждате сянката на нещо, което ви пречи да видите истинската ситуация. Има възможност някой да ви пречи, да видите истината. Те искат нещата да продължат по същия начин, както до момента и се чувстват притеснени от възможни промени. Ако притежавате смелостта да видите истината, можете да им послужите като пример и да им помогнете и те да я видят.


Лъв

24.07 - 23.08

 

Хората казват, „ако не е счупено, не го поправяй“. И определено трябва да помислите дали е добра идея да се намесвате в нещо, което продължава да функционира правилно. При всички положения не искате да предизвикате негативни последици. Но понякога сте толкова добри в приспособяването, че просто го правите несъзнателно. Намирате начин как лошите взаимоотношения да заработят по-добре. Но когато осъзнаете какво вършите, е време да се оттеглите. Закъснялата промяна, която опитвате да изпълните, е точно това, което трябва да направите.


Дева

23.08 - 22.09

 

Способността ви да мислите бързо и умът ви като бръснач ви дава много предимства пред останалите. Не е чудно, че останалите често опитват да поддържат темпото ви. Но няма човек, който да знае всичко. И когато не знаете, сте под напрежение и прибързвате с предположенията. А решенията ви се базират на недостоверна информация. И вече започвате да виждате пукнатините в плана ви. Ако се съсредоточите върху точката, където искате да стигнете, ще успеете да се върнете до мястото, където грешите. Коригирането ще бъде по-лесно, отколкото предполагате.


Везни

23.09 - 22.10

 

Подобно на лесовъд, се в процес на подрязване. Психологичното дърво, върху което сте се фокусирали, има твърде дълги клони, които вече не дават плодове. Притежавате необходимата екипировка и познания, за да знаете, къде трябва да режете. Но защо се колебаете толкова? Може би сте се качили на клона, който се готвите да изречете? Вариантите ви са лесни. Не е нужно да извършвате драматично отстраняване. Подкъсяването ще свърши чудесна работа.


Скорпион

23.10 - 21.11

 

От известно време се примирявате с нещо. Толкова много, че вече притежавате силата да извършите промяна. Но сте несигурни, какво би било най-добре да направите. Дори се чудите, дали дълбоко в себе си тайно не харесвате нещата такива, каквито са. И евентуална промяна дали не би влошила ситуацията, вместо да я подобри. Не е необходимо да предприемете действие веднага. Но не трябва да игнорирате идеята за случващото се. Ще откриете умен начин, по който да разрешите настоящ проблем и да улесните живота си.


Стрелец

22.11 - 21.12

 

Дори безгрижните души не обичат да бъдат заставяни към промяна. Предпочитат да се случват, когато я желаят. Всеки издига психологически защитни бариери, с които да се пазим от капризи и прищявки. Внимаваме за всякакви заплахи срещу благополучието и навиците ни. Забелязвате промяна на хоризонта и не сте сигурни какво да правите с нея. Ако спрете губите енергията си в преодоляване на ефектите ѝ, и се пуснете по течението, ще откриете, че ще ви донесе нещо, което очаквате от дълго време.


Козирог

22.12 - 19.01

 

Какво ще се случи, ако си признаете, че сте победени? Ще останете ли безсилни? Капитулацията ви ще означава ли, че край на нещо, за което сте работили? Или ще ви позволи да видите предизвикателство от чисто нова перспектива? Имате право да бъдете емоционални относно това, което опитвате да постигнете. Ще се уверите, че целият свят съвсем не е срещу вас. Дори напротив, залозите са във ваша полза.


Водолей

20.01 - 18.02

 

Фундаментална част от вас се нуждае от свобода. Тя мрази да ѝ се казва какво трябва да прави. И има друг, еднакво силен импулс, на който дължи нуждата си да се чувствате свързани. Обичате да излизате навън и да помагате на хората. В момента вероятно усещате напрежение между двете си основни желания. Необходимостта да изследвате нова посока ви притеснява за количеството контрол, който определена група хора или институция има упражнява над вас. Но няма нужда да се притеснявате, че няма да получите подкрепа. Правилните хора ще видят достойнството в действията ви. Единствено ще трябва да аргументирате мотивите си.


Риби

19.02 - 20.03

 

Не би ли било чудесно, ако имахте ваша лична фея, която да изпълнява желанията ви. Някой, който със замахване на магическата си пръчка да създава идеалните условия, за да предприемете действие? За ваш късмет, през този период притежавате силата да влияете на хората и ситуациите. Там, където сте усещали съпротива, нещата ще се нареждат лесно от само себе си. Ако уверено представяте идеите си, всичко ще ви се получава със завидна лекота.