Холи Бери остава без подслон преди да стане известна

Кой би предположил, че световноизвестната актриса Холи Бери някога е била бездомна в Ню Йорк? 50-годишната звезда разкри, че е имала период в живота си, през който е останала без покрив над главата, защото нейната майка е отказала да ѝ даде пари назаем.

„Беше тежко. Обадих се на майка ми и поисках да ми даде пари назаем, но тя ми каза не. Това доведе до една година, в която не си говорихме, но може би това е едно от най-хубавите неща, които е правила за мен“, сподели Бери.

„Тя ми каза: „Ако искаш да бъдеш там (в Ню Йорк), трябва да работиш“. Отказването никога не е било опция“, допълни Холи.

„Животът без подслон беше част от осъзнаването, преди да си намеря работа като сервитьорка. След това станах барманка.“

Актрисата, която е родена в Кливланд, Охайо, е отгледана от своята майка. Тя призна, че в началото е било стресиращо, но това я превръща в конкурираща се личност. Това ѝ помогна да преодолее и трите си провалени брака.

Холи Бери се раздели с третия си съпруг Оливие Мартинес през 2016. От него има 3-годишен син Масио.  Преди Мартинес беше омъжена за Ерик Бенет (2001-2005), а преди него за Дейвид Джъстис (1993-1997). От 2005 до 2010 имаше връзка с Гейбриел Обри, от когото има 9-годишна дъщеря Нала.

Красавицата сподели, че бавно се е научила да бъде безстрашна. „Имах толкова много страхове, докато преминавах през третия си развод. Страхувах се да го направя, но бях по-уплашена да живея нещастна. Научих се да не се страхувам от хората и това какво ще си помислят за изборите, които правя. Трябва да живеем за себе си“.

Фото: Instagram/@halleberry

Redaktor2 Author