Херцозите на Съсекс лудо влюбени на първия си официален ангажимент след сватбата

Принц Хари и Меган Маркъл изпълниха първия си кралски ангажимент като женена двойка, едва три дни след дългооочакваната им сватба. Те се присъединиха към принц Чарлз и херцогинята на Корнуол на тържествата по повод 70-тия рожден ден на принца на Уелс в Бъкингамския дворец.

Кралските особи посетиха градинско парти заедно с 6 000 гости, които са представители от патронажите, благотворителните организации и военни отношения на принц Чарлз.

Принц Хари (33) и Меган Маркъл (36) бяха в чудесно настроение след приказната си сватба в Уиндзор. Херцогинята на Съсекс беше очарователна в рокля на Goat – предпочитан бранд от херцогинята на Кеймбридж – и шапка на Philip Treacy.

Херцогът на Съсекс изнесе реч в чест на баща си, който през ноември навършва 70 години. „В съзнанието ми това събитие обобщава твоя подход към работата. Знам, че не искаше днес да бъдеш в центъра и би искал да поставиш фокуса върху хората и всички тук присъстващи организации. Знам, че виждаш възможността да събереш всички заедно като шанс да им благодариш за невероятната работа.“

„Това е твое безкористно желание да предизвикваш промяна – без значение дали да подобриш живота на онези, които са на грешен път, да спасиш важна част от нашето природно наследство или да защитиш конкретен вид изложен на заплаха – и с Уилям черпим вдъхновение всеки ден.“

По време на речта си принцът сбърка реда си, защото беше разсеян от пчела. Меган Маркъл, която очевидно споделя близка връзка с бъдещия крал, му обясни какво се случва, след като той изглеждаше леко объркан.

По време на градинското парти гостите бяха забавлявани от най-разнообразни музикални изпълнения.

Очаква се в края на тази седмица младоженците да заминат на меден месец. Не е известно къде е планирано да прекарат първите си дни като съпруг и съпруга, но по непотвърдена информация се говори за романтична почивка в Намибия.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

Redaktor2 Author