Херцозите на Кеймбридж на гала вечеря с членове на шведското кралско семейство

Всички погледи бяха насочени към херцога и херцогинята на Кеймбридж, когато пристигнаха за гала вечеря в британското посолство в Стокхолм! Двойката беше в чудесно настроение, докато разговаря с членове на шведското кралско семейство, холивудски звезди и представители на правителството. Това бляскаво събитие беше част от първия им ден от кралската им обиколка в Швеция и Норвегия.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха приветствани от коронованата принцеса Виктория и принц Даниел, както и от няколко холивудски величия. Сред гостите бяха носителката на „Оскар“ Алисия Викандер и филмовата звезда Стелан Скарсгорд.

Преди вечерята херцозите на Кеймбридж присъстваха на кратка среща с министър-председателя на Швеция Стефан Льовен и съпругата му Ула. Принц Уилям гордо им сподели, че по-рано през деня е победил Кейт на мач по хокей. Херцогинята се засмя, потупа го по ръката с обич и настоя: „Оставих го да победи“.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

В четвъртък принц Уилям и Кейт Мидълтън ще пътуват към Осло, Норвегия. Там ще се срещнат с норвежкото кралско семейство на обяд с краля и кралицата на Норвегия в двореца им.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author