Херцозите на Кеймбридж на вечерен прием в Clärchens Ballhaus

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха приветствани в една от най-старите бални зали в Берлин – Clärchens Ballhaus. Кралската двойка за пореден път се доказа като една от най-стилните в цял свят. Херцогинята на Кеймбридж беше неотразима в тъмнозелена рокля на немския дизайнер Маркус Лупфер, украсена с принтове на орели сребрист колан около талията.

Кейт завърши визията си с чифт високи бели сандали и клъч в металически цвят. За бижута се спря на перлена гривна и любимите ѝ Soru обици. Междувременно, принц Уилям изглеждаше елегантен в бяла риза, тъмносини панталони и синьо сако.

По-рано през деня Кейт се наслади на състезание по гребане срещу съпруга си. Херцогинята получи първия си медал по гребане, въпреки, че принц Уилям я победи малко преди финиш линията. По всичко си личеше, че Мидълтън си е прекарала чудесно. „Не се сблъскахме!“, сподели въодушевено тя след състезанието.

The Duke and Duchess of Cambridge travelled to one of Germany's most enchanting cities, Heidelberg, today.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Зареденият с емоции ден започна с посещение в German Cancer Research Institute, където тя беше в слънчево жълта дантелена рокля на Jenny Packham. Майката на принц Джордж и принцеса Шарлот избра клъч в телесен цвят и подходящи обувки с платформи на Monsoon.

The Duke and Duchess of Cambridge travelled to one of Germany's most enchanting cities, Heidelberg, today.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Фото: Instagram/@katemiddletonphotos

Redaktor2 Author