Херцогинята на Кеймбридж и графинята на Уесекс обединиха сили

Бъкингамският дворец беше превърнат в истинско приказно място, защото снощи херцогинята на Кеймбридж и графинята на Уесекс бяха домакини на специално модно събитие. Заедно те отпразнуваха и проведоха нова модна инициатива от името на кралица Елизабет II.

Събитието е част от Commonwealth Fashion Exchange – инициатива, която използва модата като общ език и платформа, за да помага на хората да разбират модерната общност по различен начин.

Кейт Мидълтън изглеждаше невероятно бодра, докато позира за няколко снимки. Херцогинята беше в чудесна рокля на Erdem елегантни обувки на токчета, изчистен клъч и обици на Anita Dongre.

Софи (53) също впечатли гостите с черната си рокля на Burberry с V-образно деколте. Съпругата на принц Едуард винаги изглежда модерно, като се доверява на дизайните на модни къщи като Valentino и Erdem.

Това събитие е от огромно значение за света на модата. През последните 6 месеца, големи модни дизайнери като Стела Маккартни и Биби Ръсел си партнираха с производители в малките населени места, за да създадат обмен на умения.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author