Хайди Клум представи линията си дамско бельо и отговори на критиките

Водещата на предаването Project Runway Хайди Клум предизвика всички, които смятат, че вече на 44-годишна възраст дните ѝ на модел вече трябва да бъдат зад гърба ѝ. Тя продължава успешната си кариера като модел, през която 13 години е работила съвместно с Victoria’s Secret.

За последният си проект, наречен Heidi Klum Intimates, майката на четири деца участва в кампанията за представянето на собствената си линия дамско бельо.

По време на участието си в предаването на Елън Джедженеръс, модната икона разкри, че няма планове да се оттегли от света на моделите, въпреки че мнозина ѝ намекват, че е време да се откаже от кариерата си на манекенка заради възрастта си.

„Понякога хората казват: „Знаеш ли, ти си на 44, ще навършиш 45, защо не предадеш щафетата?“, сподели Клум през Елън. „Но винаи си мисля, че има жени на моята възраст, на 50, 60, 70 – какво, да не би да имаме срок на годност? Не можем ли и ние да се чувстваме сексапилни?“.

Хайди коментира и тенденцията топ брандове да залагат на по-млади манекенки в последните си рекламни кампании. Клум изрази позицията си, че самата тя е доказателството, как по-опитни дами могат да свършат работата също толкова добре.

„Защо винаги трябва да виждаме 20- ,30-годишни в кампаниите, но не можем да видим по-възрастна жена в една? Аз все още продължавам да го правя.“

Хайди Клум категорично добави, че ще се оттегли единствено, когато реши, че повече не иска да се занимава с това.

Фото: Instagram/@heidiklumintimates

Redaktor2 Author