Фитнес моделът Биляна Йотовска се включва в „Смени жената“

След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните и забавни риалити формати в света – „Смени жената” – предаването се завръща с нови истории по bTV от 28 февруари.  Вторият сезон, който ще се излъчва всяка сряда от 21 часа, ще заложи на сблъсъци на различни социални нива и на пръв поглед несъвместими всекидневни практики. Зрителите ще станат свидетели на уникални истории, с много колизии и обрати, които ще променят гледната точка на участниците към семейния живот. „За пореден път bTV ни дава възможност да направим проект със смисъл и съдържание“, споделя пред bTV Иван Христов, изпълнителен продуцент на „Смени жената“.

В новите 14 епизода няколко семейства ще разменят съпругите си и ще заживеят по коренно различен начин за една седмица. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство. „Социалният смисъл на размяната на две крайности е да намериш златната среда. Смисълът е участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да преосмислят живота си и отношението си към гледната точка на другите“, коментира социалната страна на шоуто главният редактор на „Смени жената“ Николай Николов.

Зрителите на bTV ще имат възможност да надникнат в домовете на няколко популярни семейства, едно от които на фитнес модела Биляна Йотовска и шампиона по културизъм Митко Димитров, както и да проследят културния сблъск на двойки с противоположни ценности, например съпруга -евангелистка, която се разменя с жена, щастлива да бъде водена на каишка от съпруга си на публични места.

Първия сезон на „Смени жената“ в ефира на bTV проследиха средно 1,1 млн. зрители, или близо 43% от всички пред ТВ екрана. Кастингът за новия сезон е все още отворен. Всички семейства, които искат да изживеят емоцията от позитивната промяна, могат да го направят, като се запишат за участие в страницата на предаването в сайта на bTV.

hello Author