Филмът на Ники Илиев „Нокаут или Всичко, което тя написа“ тръгва по кината днес с автографи от Гари Дурдан

Холивудският актьор и музикант Гари Дурдан пристигна в България вчера по повод предпремиерата на третия режисьорски филм на Ники Илиев  – „Нокаут или Всичко, което тя написа“. На грандиозно събитие американецът поздрави целия екип, участвал в създаването на комедийната екшън драма, както и стотиците официални гости, които имаха възможността да гледат филма и да чуят трите песни на звездата в саундтрака на лентата.

„Аз истински усетих този филм. Когато прочетох историята, разбрах, че Ники Илиев е страхотен разказвач и режисьор. За мен беше истинска чест да участвам в този проект. Прекарахме страхотно време заедно с екипа – забавлявахме се и се смеехме всеки ден, правихме страхотна музика. Научих толкова много от чувствителността на моя герой, от физическите тренировки и теорията за кик бокса, защото всъщност аз не съм боец“,  сподели пред гостите Гари Дурдан. Той призна, че е сменил три различни авиолинии, за да може да бъде сред колегите си в  премиерната вечер на „Нокаут или Всичко, което тя написа“.

Предпремиерата на „Нокаут или Всичко, което тя написа“ уважиха над 1000 гости, сред който  актьорите Орлин Павлов, Саня Борисова-Илиева, Диана Любенова, Александър Кадиев, Георги Кадурин, Марта Вачкова, Владо Пенев, Милена Аврамова, Петко Венелинов, Любомир Ковачев, Юлиян Петров, Даяна Ханджиева, Лорина Камбурова, Атанас Михайлов, продуцентите Димитър Гочев и Виктор Божинов, певиците  Дивна, Алекс и Влади, Искрата, Христо Сираков и много други.

Феновете на българското кино и хубавата музика ще имат ексклузивната възможност да се снимат и вземат автограф от Гари Дурдан, Ники Илиев, Саня Борисова-Илиева и Орлин Павлов след прожекциите на „Нокаут или Всичко, което тя написа“ в 19:30 и 20:30 часа.

За „Нокаут или Всичко, което тя написа“:

Жанр: комедия, драма, екшън

Година на създаване: 2017

Премиерна дата: 05.01.2018

Продължителност: 138 мин.

Държава: България, САЩ

Разпространител за България: bTV Studios

Сценарист и режисьор:  Ники Илиев

Продуценти: Ян Янев, Джеймс Туминиа, Ники Илиев, Бойко Илиев, Цветелин Димитров, Саня Борисова-Илиева

В ролите: Гари Дърдан, Саня Борисова-Илиева, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова, Джеймс Туминиа

След редица травми, нанесени му на ринга, Арън се е оттеглил от професионалния спорт, след като е обявен за психически нестабилен. Той се среща с Жана – момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда. Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби, братът на Жана. Той е млад боец, който се опитва да използва ситуацията в негова полза и да върне Арън на ринга срещу себе си.

Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана, и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие.  У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство за вина относно това, което прави.

hello Author