Фарел Уилямс няма да пусне новата си песен в следващите 100 години

Фарел Уилямс записа нова песен, която обаче феновете му няма да чуят в предстоящия век! 44-годишният изпълнител обедини усилия с LOUIS XIII и създаде „100 Years – The Song We’ll Only Hear If We Care“ (песента, която ще чуем, единствено, ако ни е грижа). Сингълът ще се съхранява в подземен склад до 2117 година.

Твърди се, че песента на Фарел е „творческо изразяване на деликатната връзка между природата и времето и ефектът, който хората оказват върху околната среда“. Тя ще бъде пусната, само ако сме се погрижили за бъдещето на планетата ни.

Сингълът е бил записан върху носител, изработен от глина, който ще се съхранява на безопасно място. Но той може да бъде унищожен, ако бъде потопен под вода. В случай че нивата на океаните продължават да се покачват в следствие на климатичните промени, песента ще бъде изгубена завинаги.

Преди песента да бъде „заровена“, 100 избрани щастливци получиха възможността да я чуят на ексклузивно събитие в Шанхай, на което домакин беше световният изпълнителен директор на Louis XIII Лудовик дьо Плеси.

Фото: Instagram/@pharrell_pictures

Redaktor2 Author