Уиндзор е готов за големия ден на принц Хари и Меган Маркъл

Денят на кралската сватба настъпи и Уиндзор е готов! Слънцето грее, а доброжелателите на британското кралско семейство образуват километрично шествие в Бъркшир!

Остава съвсем малко до преди принц Хари да се ожени за Меган Маркъл. Голямото очакване в цял свят се дължи на факта, че това ще бъде най-голямата кралска сватба след тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Атмосферата в Уиндзор е неописуема – тълпите са нетърпеливи да зърнат булката и младоженеца, както и известните им гости. Те са заели местата си от малките часове на денонощието, за да си осигурят перфектна видимост към кралските особи. Световните медии, сред които и екипи на HELLO! Също са готови да отразят този исторически момент.

Бъркшир се подготвя от месеци за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Резервациите в местните хотели бяха направени месеци преди 19 май. Пътищата от и за Уиндзор бяха затворени от 6 часа сутринта, а посетителите на града бяха посъветвани да пътуват с влакове.

Маршрутът на шествието е готов за щастливия повод. По цялото си продължение той е украсен с церемониални банери и огромни екрани, за да могат зрителите да наблюдават случващото се на живо.

Принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят в параклиса St George на Уинзорския замък. На сватбата трябва да присъстват 600 гости, като се очаква членове на кралското семейство да пристигнат към 12:20 часа, а принц Хари и принц Уилям около 12:45 часа.

Цялата церемония ще продължи един час, след което младоженецът и булката ще преминат по маршрута на шествието във файтон преди да се присъединят за приема в St George’s Hall в 14:30 часа.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

Redaktor2 Author