Тризнаците на Фарел Уилямс плачат в синхрон

Изглежда тризнаците на Фарел Уилямс са наследили музикалния му талант. Продуцентът (44) разкри в предаването The Tonight Show на Джими Фалън, че бебета му плачат едновременно.

Няма майтап. Те се хармонизират, когато плачат. Истина е. Верижната реакция е истинско явление в нашата къща. Едно заплаква, две заплакват, три плачат“, разкри гордият татко в телевизионното студио.

Трите най-малки дечица на Фарел, които се родиха през януари, не са единствените талантливи членове в това семейство. Носителят на „Грами“ сподели, че най-големият му син Рокет (8) е също креативна личност. „Рокет харесва архитектура и ние много се вълнуваме за това. Прекарва толкова много време да играе Minecraft, че вече се тревожим. Той строи тези невероятни малки къщички и казва: „Тате, това е модерен дом на плажа“.

Бащата на четири деца не може да не се хвали с тях, но не пропуска да отдаде заслуженото и на съпругата си Хелън. „Не мога да кажа достатъчно за жените и за всички видове товари, които носят, както и даровете, които донасят. Моята съпруга е всичко. Тя е най-добрата“, заяви Уилямс.

Фото: Instagram/@pharrell

hello Author