Треньорите от „Гласът на България” показват любимите си ястия в MasterChef

Във вторник от 21:00 часа в отборната битка на MasterChef по bTV хоби-готвачите ще са въоръжени със собствена стратегия и всяко звено в екипната работа ще бъде от значение. Гладиаторите ще се борят за имунитет и ще вложат повече креативност с основния продукт в кулинарията – брашното.

В ресторанта на MasterChef ще влязат треньорите на „Гласът на България”, за да предизвикат елита на хоби-готвачите в България да приготвят по-добре техните любими ястия, а решението дали затруднят или провокират своите конкуренти ще даде значката на този, който използва оптимално продуктите.

Във вторник от 21:00 часа в отборната битка на MasterChef по bTV хоби-готвачите ще са
въоръжени със собствена стратегия и всяко звено в екипната работа ще бъде от значение.
Гладиаторите ще се борят за имунитет и ще вложат повече креативност с основния продукт в
кулинарията – брашното.

В ресторанта на MasterChef ще влязат треньорите на „Гласът на България”, за да предизвикат елита на хоби-готвачите в България да приготвят по-добре техните любими ястия, а решението дали затруднят или провокират своите конкуренти ще даде значката на този, който използва оптимално продуктите. Поли Генова ще представи крем „Дипломат”, чиято рецепта баба й е донесла от главния готвач в българското посолството във Франция. Камелия ще признае, че не може да готви, но пък обожава калкан с пюре от карфиол и салса от авокада и манго. Иван Лечев ще разкаже за пътуване до Бостън, където е опитал едни от най-добрите ребърца с бърбън барбекю сос, а Владимир Ампов -Графа ще сподели римски спомен за канелони с романтичен привкус. Хоби-готвачите ще трябва да приготвят по едно от ястията, като капитанът на отбора-победител ще разпредели задачите. След 60 минути авторите на четирите най-сполучливи чинии ще продължат състезанието заимунитет. Музикантите ще вдъхновят готвачите, ще ги предизвикат да се „подмазват“ и ще ги успокояват, но в кухнята ще се възцари добро настроение и пълен заряд от  креативизъм. Иван Лечев ще добави и още един подарък за кулинаря, който успее да се пребори за значката – бутилка вино с неговия лик и автограф.

hello Author