Теди Кацарова на наргиле при фамилия Стораро

След Сладкарница Storaro гласовитата фамилия отвори и заведение за пушене на така популярното напоследък наргиле в центъра на София, на бул „Христо Ботев“ 62. Шампанско по случай официалното откриване се ля снощи в присъствието на много журналисти, приятели и колеги на певците. Те имаха възможност да опитат нергилетата, които се предлагат с 99 различни вкуса.

Гостите побързаха да отбележат, че обстановката в бара, разположен на два етажа, е изключително уютна и подходяща за настоящия и следващия сезон. Есенните тонове, в които е решен интериорът, успокояват, а камината, дървестните мотиви и животинските кожи стоплят в пряк и преносен смисъл. Разбира се, и този път не са пропуснати музикалните елементи – има закачени различни инструменти, а на една от стените са наредени грамофонни плочи. Ретро вълната е допълнена от още няколко предмета, като стара шевна машина например. И докато долното ниво е изцяло „светско“, горното носи духа на ориента.

„Един наш много добър семеен приятел ни помогна за обзавеждането – негови са идеите и реализацията, за което много му благодарим. Моя е инициативата да направим кът за игра на плейстейшън, която ще стане факт на малко по-късен етап. Искаме, идвайки в Storaro nargile, хората да се чувстват като у дома си“, разказва Фики.

IMG_1179 (Large)
Тони и Теди Кацарова
IMG_1426 (Large)
IMG_1129 (Large)
IMG_1181 (Large)
Фики и Теди Касцарова
Тони и Еми Стамболова
Ашли и Ванеса
Сали Окка

За да поздравят него и баща му дойдоха техните колеги Теди Кацарова, Еми Стамболова, Ванеса, Алекса, трио „Карамел“ и най-добрият кларинетист Сали Окка, който същия ден беше рожденик.

Фики и Тони пристигнаха на мероприятието с половинките си – годеницата на младия Стораро и съпругата на големия. Двете дами обаче предпочетоха да не влизат под светлините на прожекторите.

Снимки: Виктория Сиракова за Хайлайф

hello Author