Тамара Екълстоун призна притесненията си да оставя София в детската градина

Както много други родители, Тамара Екълстоун също изпитва затруднения да бъде разделена с дъщеря си София, която по-рано през годината започна да ходи на детска градина. Наследницата на „Формула 1“ разкри, че на 3-годишната ѝ принцеса е отнело известно време за приспособяване към новата среда. За щастие тя вече е започнала да ѝ харесва.

„В момента тя е в детската градина“, сподели Екълстоун пред HELLO! по време на 2017 VOrdere Legends Ball в Лондон.

„В началото беше наистина трудно, защото не ѝ харесваше. Но стана все по-лесно и по-лесно, а аз съм настоятелна и опитвам да я насърчавам. Истински трудно е да родител, когато вижда децата му да страдат и опитвам да се справя, но се радвам, че се придържах към този план, защото стана по-лесно. А на нея вече започва да ѝ харесва по малко.

Тамара, която ни беше споделила, че никога не прекарва повече от 6 минути без дъщеря си, беше придружена на бляскавия бал от своя съпруг – Джей Рутланд. Всеотдайната майка беше сложила дъщеря си в леглото в Jumeirah Carlton Hotel, преди да посети благотворителния бал, на който беше представена като новия посланик на бебешката благотворителна организация Best Beginnings.

Фото: Instagram/@tamaraecclestoneofficial

Redaktor2 Author