Сър Род Стюарт и Пени Ланкастър подновиха брачните си клетви

Легендарният рок музикант сър Род Стюарт и лейди Стюарт, по-известна като звездата от Loose Women Пени Ланкастър, отпразнуваха 10-тата годишнина от сватбата си като подновиха брачните си клетви. На церемонията, която се състоя в земите на дома им в Есекс, присъстваха около 100 близки и приятели.

Пред HELLO! Пени (46) сподели за тържеството: „Да можем да отразим тези десет години и да си кажем тези думи и да знаем, че ги мислим, това е важното. Чувствах го по-специално. Жените се с надеждата да бъдете заедно. Когато подновихме клетвите, не ги казахме просто с надежда, а с увереност. Освен надеждата, има вяра, любов и всичко това събира семейството ни заедно“.

Пени е целият ми свят“, заяви сър Род (72) пред HELLO!. Любовта значи много неща за много хора, но за мен е желание да споделиш всичко с този, когото обичаш. А аз обичам Пени повече от всякога, ако това е възможно.

Двамата са заедно от 18 години и размениха брачни халки през 2007 в Италия. Повечето от близките и приятелите им, които присъстваха на сватбата, станаха свидетели и на подновяването на брачните им клетви.

Фото: Instagram/@penny.lancaster

hello Author