Създайте свои собствени правила, създайте своята вечер.

Carolina Herrera се завръща, заслепявайки ни с лансирането на нов аромат, чийто стремеж е да даде нов живот на емблематичната колекция 212 VIP: 212 VIP Black. Този нов мъжки аромат се присъединява към вселената на 212 VIP и въвлича мъжа в буря от чувственост и смелост, разкривайки елегантен и приключенски характер, подобно на мъжете, които го носят.

212 VIP Black, заедно с 212 VIP Men, 212 VIP и 212 VIP Rosé, са основните лидери в този релънч на вселената 212 VIP, която завладява усещенето за ново, за желание, емоция и изтънченост.

Създаден със сътрудничеството на експерименталния парфюмерист Карлос Бинейм, 212 VIP Black представлява секси коктейл с докосване от амбър и абсент, покрит с лавандула и кожа. Поставен върху кожата, той е кумулативен, чувствен и смел мъжествен аромат, покана надминаваща установените норми и създаваща свои собствени правила.

Зад тази философия 212 VIP събра група от млади таланти от различни сфери на живота, разнообразни в своята личност, култура и националност, за да представят нощния живот. Млади, автентични и ентусиазирани те допринасят чрез своя уникален стил в тази вселена, тяхната спонтанност кара всеки да вижда живота по различен начин. Всеки допринася с нещо на тази легендарна марка, чрез своя характер и същност като компанията е водена от харизматичния Камерън Далас, неговото момиче Хейли Балдуин и топ модела Тейлър Хил. Кампанията бе заснета от световноизвестния фотограф Марио Тестино, който чрез своя иконичен поглед, представи героите. Но не само тези три личности – цялата банда включва група харизматични герои от модели, актьори и музиканти: Хеви Серано, Пепе БаросоXavi Serrano, Pepe Barroso Jr., Лукас Сатирли, Раури, Айдан Уолш, Братя Мартинез, Стефй Аргелич, Став Страшко, Соня Бен Амар, Мария Борджис и Инка Уилямс.

Верен на същността на марката, 212 VIP Black бива представен чрез едно от най-епичните партита в Ню Йорк, с ексклузивен списък от гости, изпълнен с целия блясък на града. Това е новата гореща точка, намираща се в луксозна къща, където свободата и енергията на нощта оживяват. Това изключителното събитие, което се проведе за лансирането, събра бандата за “ Own The Party „, мантра, която Ви приканва да дадете най-доброто от себе си, чрез тялото и душата и да бъдем истински и преди всичко да обичаме живота, който живеем.

hello Author