Съживяващите герои на Givenchy

За да се противопостави на брулещият вятър, пресушаващ всяка живителна молекула от клетките ни, Givenchy представя нова серия и допълва грижата си против стареене с 3 нови продуктa.

L’Intemporel Blossom е сбъдване на озаряващите, отмарящите и енергизиращите ми мечти със сладурските си пастелени нюанси на опаковките, в които са побрани пухкави текстури с богато действие, изтриващи сивия тен с розови микросфери в серума и светлоотразяващи микропигменти в крема. Тук заличаването на признаците на умора (които са виновниците за преждевременното стареене на кожата!) и подсилването на естественото сияние се дължи на Blossom Glow Complex, който е толкова специален с възстановяващият ефект върху клетките, че цялата серия носи неговото име. Защото в същността на бленда от ангелика, витамин C и горски плодове се крие могъщ порив и ефективен резултат кожата да бъде здрава, еластична и плътна, разкресана от розов блясък.

creme_jour_intemporel_blossom_3_4_60210 (1)
serum_blossom_3_4_60215 (1)

С трите звездни попълнения към L’Intemporel, Givenchy възпитава един изцяло нов ритуал, след който кожата е озарена, а времето забавено. Това което променя правилата на играта с него е молекулата IR-Sensitive – тя използва топлината от инфрачервените лъчи (които по принцип имат опустошителен ефект върху кожата!), за да подсили клетките в битката им със свободните радикали, докато стимулира синтеза на колаген. Уплътнената кожа със стегнати контури е спазеното обещание след като серума докосне кожата със свежата емулсия и се надгради от нежният като облак, но дълбоко ревитализиращият нощен крем. Абсолютната звезда в колекцията е комбинацията от две маски: V-образна лист маска, оформяща контура на долната част на лицето, и кремообразна озаряваща маска, която насища челото и бузките с хидратация.

serum_essence_tourne_v5_60218
etui_plus_sachet_2_60211
pot_intemporel_nuit_3_4_v2_60214

Текст: Виктория Бенчева

Снимки: PR

Redaktor2 Author