Страстта завладява Ина Фотева и Борис Тасев в „Откраднат живот: Критична точка“

Ина Фотева и Борис Тасев ще прескочат и последната бариера по пътя към сближаването. След вихър от събития двамата ще се окажат по-интимни от всякога, а последствията ще породят въпроси и съмнения. Няколко дни по-късно Ина ще получи и неочакван подарък, който ще е повод за сериозен разговор с Борис, а искрите ще продължат да прехвърчат по коридорите на болницата.

Д-р Тасев ще се заеме с инциатива против тютюнопушенето чрез срещи и разговори с ученици. Идеята за лекция по темата ще се зароди, след като двама от най-малките посетители в болницата са хванати в крачка с чужда кутия цигари.

Междувременно Албена ще разкрие истината за отношенията между Петър и майка й, поставяйки нови въпроси. Доц. Захариев ще получи писмо от Надежда с една голяма за него новина, която може да преобърне живота и бъдещето му.

Ваня ще измисли разтърсващо отмъщение, което ще започне с бягство от МБАЛ „Св. Кирил“. Нейн близък ще се окаже единственото спасение за доц. Мазов и д-р Хинова, които ще търсят безуспешно изчезналата родилка. Дали двамата ще получат така желаното дете –  зрителите ще разберат още тази седмица в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“, от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

hello Author