СТИЛНИТЕ 7

Любимото ви лайфстайл списание HELLO! България отпразнува шумно седмия си рожден ден! Обзети от празничен дух, решихме да ви представим класация на седем български звезди, които притежават достойни за уважение качества и впечатляват със стил и през 2017…

Ваня Пенева

Ваня Пенева е много повече от красиво лице и завиден стил. През 2011 настъпва неизбежна промяна в живота й, когато чува името си след титлата „Мис България“, и понася тежка корона на главата си. Ваня осъзнава, че победата е важна, но пътят към нея е по-ценен. Тя изпълнява с удоволствие основното задължение на всяка Мис България, а именно да дава добър пример на обществото и да помага на хората, като подкрепя добри каузи. Сред тях е и опитът й да предаде любовта си към книгите на деца в цялата страна.

 

Юлиан Костов

2011 година се оказва съдбоносна и за актьора Юлиан Костов. Завършил специалност „Бизнес мениджмънт“ в Обединеното кралство, талантът става член на Националния младежки театър на Великобритания. В началото започва с малки роли в американски продукции, а истинският му пробив е ролята му на римлянина Луций в „Бен-Хур“. Тази година Юлиан Костов впечатли всички със стила си на червения килим на премиерата на Another Mother‘s Son в Лондон.

 


Славена Вътова

Преди два месеца Славена Вътова роди втората си рожба и никой не може да отрече, че щастието е изписано на лицето й. Въпреки че съпругът й Юлиан и дъщерите им Ема и Анна са основната причина за радостното сияние на стилната майка, светът на модата не спира да привлича Мис България 2006. И през 2017 година тя продължава да бъде търсена от успешни български дизайнери, за да бъде лице на последните им колекции.

 

Нина Добрев

Всяка нейна поява на червения килим може да бъде описана с една дума – звездна. Последният пример е премиерата на Only The Brave в Холивуд, на която Нина Добрев беше неотразима. С неповторимия си стил тя придаде усещане за есенна красота на събитието. А решението й да подстриже кестенявите си коси и смело да покаже новата си боб прическа, беше наистина брилянтна идея. Талантливата българска актриса не спира да получава роля след роля, като само за тази година се превъплъти в образите на Елена Гилбърт и Катрин Пиърс от „Дневниците на вампира“, Марло от „Линия на смъртта“, Хана от Crash Pad и Клои от Lucky Day.

 


Нора Шопова

Чарът и естествената красота са задължителни условия за съвременните успешни модели, но Нора Шопова притежава много повече качества, които неоспоримо я превръщат в изключителна личност. Изгряла на кориците на най-големите списания в света, включително два пъти на Vogue, високомерието съвсем не й е присъщо. Макар да е само на 25, Нора осъзнава, че професионализмът се гради трудно, а разковничето към успеха е 100-процентови усилия във всичко. Неповторимият й стил приятно допълва обаятелния й образ на млада, интелигентна и успяла жена.

 


Кузман Илиев

Един от най-ценните кадри на Bulgaria ON AIR е телевизионният водещ Кузман Илиев. И макар да е напълно нормално да го виждаме с красиви ризи и костюми на малкия екран, Кузман е също толкова елегантен и извън телевизионното студио. Но независимо от начина, по който изглежда, Илиев винаги подхожда към хората около него по един и същ начин – с уважение. И въпреки стремежа му да се развива непрекъснато, Кузман осъзнава, че почивката, забавленията и контактите с хората са важни, за да води приятен и стилен начин на живот.