Стилни подаръци от Fibank – монета-медальон Мадона с младенеца (по дизайн на Е. Ърл)

ПАМП е първият монетен двор и рафинерия за благородни метали, която почита изкуството на Ейвинд Ърл чрез изкуството на прецизността и висококачественото съвременно монетосечене.

Тази изящна монета-медальон е вписана в елегантен контур от преплетени листа. Ренесансовият декор в ореола и дрехите на Мадоната с Младенеца, воалът и ефирното злато придават на това произведение на изкуството излъчването на старинна икона. Живите тонове на цвят от фуксия и роза, контрастните линии на черното и брилянтното използване на непрекъсващи геометрични форми, реинтерпретират тази икона в стила на модернистичнатта елегантност – синоним за работата на Ейвинд Ърл.

Монета-медальон Мадона с младенеца Е. Ърл

DSC_1164
DSC_1168

Отсечен от 10 г сребро, с най-висока проба 999/1000, монетата-медальон е оригинален сувенир и подарък за клиентите на Fibank. Медальонът има фина сребърна халка за окачване, както и подробен сертификат за автентичност. Представен е в оригинална кутия, чийто дизайн е специално разработен за колекцията „Икони на Вярата” на Ейвинд Ърл. Върху монетата-медальон от новата серия на ПАМП е апликиран подписът на Ейвинд Ърл – разпознаваем знак за нейната автентичност.

Продуктът може да откриете тук.

Фото: PR

Redaktor2 Author