Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с разпродадени билети в София, на 20 октомври са в Лондон

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще гостуват в Лондон на 20 октомври 2017, този петък. Събитието ще се състои в легендарния The 100 Club на Оксфорд Стрийт и се организира от самия клуб и традиционния им български партньор – Строежа и местния им филиал Liveprom.

Концертът е втори за Стефан Вълдобрев в столицата на Великобритания. Но първи в един от най-значимите клубове в света, домакин на групи като The Rolling Stones, Metallica, Paul McCartney, Louis Armstrong, B.B. King, Rod Stewart, Sex Pistols, The Clash, Blur, Kings Of Leon, The Black Keys и стотици още престижни имена за забележителната си 75годинишна история. Публиката в Лондон ще има възможност да види и чуе на живо изпълненията на добре познатите „Рай“, „Едно“, „Към“, „Аз ли съм или не съм?“, „Фойерверк“, „Силикон“, „Тя“ и много други, както и песните от супер-успешиня последен албум на Обичайните заподозрени “10 ½”, а част от които именно: „По-полека“, „Холивуд“, „Тази песен не е за любов“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Хеликоптер“, „Сняг над Сахара“, „Самонедейменервиратака“. Обичайните заподозрени пътуват в състав Веселин Веселинов-Еко (бас-китара), Мирослав Иванов (китара, вокали) и Стоян Янкулов-Стунджи (барабани).

Вратите на The 100 Club този петък, 20 октомври, ще отворят в 19:00 ч. местно време (7:00 pm), а концертната част ще стартира в 20:00 ч. с половинчасов сет на английската група Four Dead Crows, които ще подгреят за близо двучасовия лайв на българската банда. Билети се предлагат в мрежата на WeGotTickets


Концертът на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Лондон е част от мини-турне в Европа, което включва още гостуване в Люксембург на 21 октомври, в Брюксел на 22 октомври и два концерта в София – съответно на 26 октомври и 1 ноември. Вторият лайв в столицата бе обявен след като първият бе абсолютно разпродаден две седмици преди датата. Домакин и на двете събития е клуб
Терминал 1 (ул. Леге 10). Билетите за добавеното ново вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цени от 12 лв. на предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място. Броят им е отново ограничен, а поради силния интерес и очакваното също пълно разпродаване, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване!

hello Author