София Вергара: Джо е по-добър от мен

Въпреки че вече отпразнуваха втората годишнина от сватбата си, София Вергара и Джо Манганиело все още изживяват онова пълно щастие, присъщо за младоженците. Преди броени дни звездата от „Модерно семейство“ гостува в шоуто на Елън Дедженеръс, където разказа за живота си със своята половинка. По време на гостуването си Вергара сподели: „Аз съм голяма късметлийка. Трябва да съм направила нещо наистина добро, за да заслужа тази награда.“

¡Feliz Segundo Aniversario mi amor! Eres mi todo.

A post shared by Joe Manganiello (@joemanganiello) on

„Аз съм добра, но не съм много, много добър човек. Той обаче е по-добър от мен“, добави 45-годишната актриса.

Bday!!!!????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Джо и София сключиха брак на 22 ноември 2015 година в луксозен курорт в Калифорния. Холивудските звезди си казаха заветното „да“ под спиращ дъха балдахин от цветя. Булката беше неотразима в специално ушитата рокля по поръчка на Zuhair Murad Couture.

Звездната двойка често дава интервюта и открито говори за връзката си. Неотдавна София разкри за съпруга си: „Той е толкова забавен, още откакто се срещнахме. През повечето време дори си говорим с измислен от нас глас. Като двойка идиоти. Който и да ни чуе, ще си каже: „Какво не им е наред?“.

@joemanganiello @nhl awards in Vegas?

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Джо също е съгласен, че хуморът е в основата на любовта им. „Още от самото начало ние прекарвахме часове наред, смеейки се заедно. Можем да разговаряме с часове и е очевидно, че споделяме едно и също чувство за хумор и основни ценности“, сподели актьорът.

I’ll be on @theellenshow todaaay!!! ??

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Гостуването на София Вергара в Ellen DeGeneres Show може да изгледате тук:

Фото: Instagram/@sofiavergara

Redaktor2 Author