София Вергара беше наградена с Courage Award

Каква незабравима вечер! София Вергара пристъпи към светлините на прожекторите, за да приеме специална награда. Звездата от Modern Family беше удостоена с Courage Award на гала събитието An Unforgettable Evening на Women’s Cancer Research Fund.

Когато е на 28-годишна възраст, София получава диагноза рак на щитовидната жлеза. Днес е на 45 години и прие наградата си от Рита Уилсън заради постоянната ѝ подкрепа и всеотдайност на каузата да се дава гласност на изследванията, свързани със заболяването.

„Личният ми опит с рака преди 18 години ме накара силно да се вълнувам от изследванията за рак. Една от големите ми радости е да работя с детските болници. Тази вечер приемам наградата заради всички вас, като начин да почета смелостта на всички вас в тази зала. Това е резултат от подкрепата на тази велика кауза.“

В речта си Вергара, която работи със St. Jude’s Children’s Hospital разкри, че наскоро е помогнала на младо момче от родната ѝ Колумбия да получи лечението, от което се нуждае.

София, която беше облечена в цветна рокля на Monique Lhuillier, получи подкрепата на съпруга си Джо Манганиело. Телевизионната звезда още беше придружена от 25-годишния си син Маноло Гонзалес Вергара и племенницата си Клаудия Вергара.

@pitbull ?????? #Women’scancerresearchfund❤️❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Фото: Instagram/@kayleenmcadams

Redaktor2 Author