„СМАРТФОНЪТ-БЕГЛЕЦ“ НА СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ

На специална прожекция в рамките на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ, тийнейджърският филм „Смартфонът – беглец“ на „Амрита Арт“ ще отвори портала на времето за първи път в раздел „Ново българско кино“.

Тийнейджърите Фил (Симеон Филипов), Анджи (Василена Стоянова) и Марко (Матей Генчев) се впускат в невероятно приключение, за да спасят болното братче на Анджи. В търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода, високотехнологичен смартфон се оказва машина на времето и ги пренася в миналото – сред страшни хайдути, където ги очакват много опасности.

Децата успяват в част от секундата на направят скок от 18-ти в 21-ви век, но заедно с тях през портала на времето са засмукани Вълчан войвода и поп Мартин. Ужасът от новия непознат свят превръща страшните хайдути в безпомощни деца, които се опитват да оцелеят в нашата реалност.

Ще им простят ли те и ще ги приемат ли за свои приятели? Ще успее ли Тайният агент да се домогне до смартфона и да им попречи? Всичко това ще разберем на 17 март от 16:00 часа в кино „Люмиер“!

 

 

 

 

hello Author