След шест месеца ще настъпи епохата на градовете-хищници в „Смъртоносни машини“

Този декември заповядайте в невъобразимия постапокалиптичен свят на „Смъртоносни машини“. Свят на бродещи градове-хищници, роден от въображението на писателя Филип Рийв и пренесен на екран от носителя на „Оскар“, режисьор и майстор на специални ефекти Крисчън Ривърс (Кинг Конг, Хобит), както и от трикратния носител на „Оскар“ Питър Джаксън (Властелинът на пръстените, Хобит).

Новите кадри от „Смъртоносни машини“ ни запознават както с главните герои и основния конфликт в богатата и вълнуваща история, така и с изключителните визуални измерения на това изумително епично приключение.

Хиляди години след като цивилизацията е унищожена от катаклизъм, човечеството се е адаптирало към условията и е възникнал нов начин на живот. Гигантски подвижни градове сноват по повърхността на Земята и се захранват, поглъщайки по-малки движещи се градчета. Том Натсуърти (Робърт Шийън), който води беден живот в ниските етажи на подвижния Лондон, се оказва в центъра на битка за живота си, след като се сблъсква с опасната бегълка Хестър Шоу (Хера Хилмар). Двете напълно противоположни личности, чиито пътища никога не би трябвало да се пресичат, ще създадат съюз, чиято съдба е да промени бъдещето.

„Смъртоносни машини“ ще грабят в кината на 3D и IMAX 3D на 14 декември 2018 г.

hello Author