Синди Крауфорд защити дъщеря си и кариерата им от нападки

Тя е легендарен супермодел, който наблюдава как малката ѝ дъщеря се превръща в една от най-желаните манекенки за международните седмици на модата. И Синди Крауфорд защити решението на дъщеря си Кая Гербер да дефилира по модния подиум на 16-годишна възраст. Гордата майка категорично заяви, че е в пъти по притеснена за шофирането на автомобил, отколкото за кариерата ѝ на модел.

SAINT LAURENT! what a moment. i am forever grateful @anthonyvaccarello @pg_dmcasting

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

„Дъщеря ми тъкмо изкара шофьорската си книжка. Много по-притеснена съм за карането ѝ сама, отколкото за навлизането ѝ в света на модата.“

Реакцията на модела е в отговор на критики към нея и към дъщеря ѝ, според които отговора майка с богат опит в модната индустрия не би позволила на дъщеря си да следва стъпките ѝ на толкова ранна възраст.

@versace_official

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Няколко дни след като официално навърши 16 (законното ограничение) Кая дебютира на модния подиум миналия месец по време на Седмица на модата в Ню Йорк. И оттогава е снимана по десетки ревюта.

Но синът на Синди – Пресли (18) също е модел. „Хубавото за децата ми е, че знам много за този свят. Кой ще им помогне по-добре в насочването от мен?“, сподели майката.

„В някои отношения ми се иска да можех да го отложа с година или две. Но тя е на 16. На толкова започнах и аз, което е рано, но за модата е нормална възраст за хората да започнат“.

Фото: Instagram/@cindycrawford

Redaktor2 Author