Семеен уют ни посреща през декември

Коледният брой на списание HELLO! България е специален поради няколко причини! Той е посветен на нашите седем успешни години, които отпразнувахме с необикновеното парти #ColorsOfTheNight. Наближава най-вълшебното време от годината, които прекарваме с най-близките ни и любящи хора. И е дебют за очарователната дъщеря на Ангел и Теодора Енчеви, които ни посрещат на корицата!

Достойни за истинско уважение са кралица Елизабет и принц Филип, които отпразнуваха 70-годишнината от сватбата си! Кралското семейство ни позволи да почувстваме специалния им празник чрез официалните им портрети, които ще можете да видите на страниците на HELLO! България.

В живота си ни допусна и рок семейството Сюзън и Дъф Маккагън! Те ни доказаха, че са открили щастливия край на своята приказка и го изживяват всеки ден в дома си в Лос Анджелис.

Кристиано Роналдо е звездата, която тепърва предстои да пише историята на семейството си. Легендарният футболист стана баща за четвърти път на прекрасната си дъщеричка Алана Мартина!

За първи път ще можете да видите и дъщерите на Хулио Иглесиас в професионална фотосесия! Близначките Кристина и Виктория позираха за дебюта си в дома на Оскар де ла Рента.

Тези и още вълнуващи истории ще откриете в декемврийския брой на списание HELLO! България, който излиза днес на пазар!

Redaktor2 Author